STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans HoroskopVäduren

21 mars – 20 april
Det blir en lugn vecka, kära Vädur, där du hinner vila ut lite efter förra veckans intensitet. Men det blir lite tufft denna vecka också, och det märker du i mitten av veckan. Du har hur mycket energi som helst, men ingen annan verkar vilja ta tag i något. Alla andra bromsar eller hindrar dig, vilket tär på ditt tålamod. Du kan också känna dig helt slut, och känna att andra kräver att du ska vara ditt allra mest organiserade jag. Helgen kommer med lite mjukare stämning, och du hittar ett sätt att balansera både de krav du har på din omgivning såväl som de krav din omgivning har på dig. Du kan hamna i konflikt med eller bara råka såra någon som står dig nära nu, så öva gärna lita på din diplomatiska och ödmjuka sida under helgen.

Mest romantiska dagar: 18 & 19 januari
Lyssna på: Beyoncé – Countdown (Isa Machine Remix)

Oxen
21 april – 21 maj
Veckan kommer med en stor utmaning, kära Oxe, och den kan väcka en del djupa känslor så håll i dig. En konflikt kring pengar där en vän är inblandad blir svår att hantera för dig, och du förvandlas till ditt allra tjurigaste jag. Du känner dig som att du arbetar som någon annans finansiella bankperson och du är otroligt lättretlig när andra ber dig om tjänster nu, speciellt de som du ser som vänner men som allt oftare behöver saker från dig. Helgen blir i alla fall väldigt fin, där du träffar, umgås och njuter av att få vara med de vänner du fortfarande har en god relation med, och kan få prata framtid och drömma er bort ett tag.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 januari
Lyssna på: Bill Withers – Lovely Day

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Ta det gärna lugnt denna vecka, för även om du har mycket att göra (speciellt då!) så är det viktigt att du kommer ihåg att chilla, kära Tvilling. Du har mycket du vill få gjort snabbt, nu, på en gång, vilket gör att du längs vägen lätt tappar koll på vad som spelar mest roll i livet. Låter klyschigt, men speciellt blir det så om du fokuserar lite väl mycket på jobbet nu, eller om du upplever att du och en arbetskamrat inte kommer överens på det sätt du hoppats på. Du får lätt en hangup nu, men se upp med att agera utan att tänka efter – och det här gäller inte minst om din veckas hang-up är en sötnos. Under helgen kan du sedan istället upptäcka att saker inte är så stökiga och kaotiska som du upplevt dem, utan att du också skapat ditt eget kaos. Dags att slappna av. En god ekonomisk nyhet gläder.

Mest romantiska dagar: 18 & 19 januari
Lyssna på: Brick & Lace – Love Is Wicked

Kräftan
22 juni – 22 juli
Din vecka börjar med att du känner lugnet efter stormen, kära Kräfta, då du lämnar en intensiv vecka bakom dig. Nu landar saker långsamt, och du får se vad efterspelet av allt drama avslöjar. Det första som du kan se är att det i ditt hem, inom din familj, uppstår en konflikt kring vem som gör vad och framtidsplaner – samtidigt som ingen verkar vilja lösa problemen på samma sätt. Du har en stabil person i ditt liv som hjälper dig igenom det här, och som framförallt kan hjälpa dig att till och med prata med och lugna ned den person som är svårast för dig att hantera, eller på andra sätt stötta. En mysig helg väntar med den du gillar bäst.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 januari
Lyssna på: Kanye West – Famous

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du skulle behöva en väldigt lugn vecka, och det kan du också få till en början, kära Lejon, men se upp för att det kan bli lite kämpigt i redan i mitten av veckan. En romans kan bli väldigt kämpig nu, och saker som redan tidigare varit svåra att lösa bli än en gång svåra att prata om. Om det här är någon du precis träffat är läget extra känsligt, för det blir svårt att så tidigt möta detta tuffa. Om ni däremot klarar ut det, så väntar en stark relation. Men framåt helgen blir det betydligt lugnare, och du känner också att du äntligen får slappna av, oavsett vad det är du får vila från – kärlek, jobb eller skola – eller så har du chansen att jobba lite extra och casha in ordentligt. En passionerad helg med din sötnos är dock att rekommendera.

Mest romantiska dagar: 18 & 19 januari
Lyssna på: Cass Elliot – Didn’t Want To Have To Do It

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Du får en fin start på veckan, kära Jungfru, där du känner att du har koll på saker och att vinden blåser med dig istället för emot dig. Men se upp, för det kan lätt blossa uppkonflikter, inte minst mellan dig och en partner, din partners familj, eller din familj. Pengar kan vara en del av ekvationen, men du kan också bara känna dig dränerad på energi när du tvingas hjälpa till och medla mellan andras ilska och irritation. Som tur är så kommer en fin överraskning under helgen, när den romantiska energin är på topp. Om du inte redan har någon speciell i ditt liv, så har du chansen att träffa någon ny nu.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 januari
Lyssna på: Wizkid – Ojuelegba

Vågen
23 september – 22 oktober
Du är lite som i en dimma i början av veckan, kära Våg, och har svårt att jaga upp dig över saker. Dåliga nyheter tar du med en rynka på näsan, och goda med trött leende. Om du har ett mindre projekt, möte eller en kort resa du måste åka på under mitten av veckan, så är det viktigt för dig att packa med dig en hel del tålamod. Du må ha koll på varje detalj du behöver ha koll på, men de runt omkring dig verkar köra enbart på improvisation. En hel del irritation ligger i luften för dig. Helgen spenderar du med fördel hemma, och gärna i nära fysisk kontakt med någon du tycker mycket om.

Mest romantiska dagar: 18 & 19 januari
Lyssna på: Tami Tamaki – Fancy Hotel

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har en tuff vecka framför dig, kära Skorpion, vad gäller ekonomi, så försök redan från början att vara försiktig med dina utgifter. Du inspireras lätt av vänner att unna dig något, eller lockas att spendera pengar på enkla nöjen, men det kan få en sur eftersmak redan dagen efter när en oväntad räkning dyker upp, eller du kollar saldot på kontot. Bättre att försöka hitta nöjen som är gratis, och spendera kvalitetstid med vännerna när du behöver underhållning. Helgen blir fin på många sätt, och en romans mår lite extra fint nu.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 januari
Lyssna på: Petter & Kaah – Du Vet Att Jag Gråter


Skytten

22 november – 21 december
Du har inte direkt mängder av energi i början av veckan, kära Skytt, så förberedd dig gärna på en gång på att detta inte kommer bli någon överdrivet vilsam vecka. I mitten av veckan tappar du tålamodet gentemot någon i din familj, någon du bor med eller så är det de som blir irriterade på dig. Någonstans inleds en konflikt, som lätt går ut över någon annan. En vän som bara råkar vara på besök, eller ett socialt event som blir lite tristare med denna inramning. För att återställa balansen ordineras en hemmahelg med högkvalitativt mys.

Mest romantiska dagar: 18 & 19 januari
Lyssna på: James Blake – Love What Happened Here


Stenbocken

22 december – 19 januari
En strulig vecka inleds med ett förrädiskt lugn, kära Stenbock, där du känner dig inspirerad och stärkt. I mitten av veckan börjar saker dock skaka lite, och det är ditt behov av ordning och reda som trasslar sig samman med ett syskon, någon bekant eller någon du jobbar tillfälligt ihop. Ni två hamnar lätt i en konflikt nu, där ingen av er riktigt känner för att ta hänsyn, du inte om hens känslor, och hen inte om dina behov av ordning. Försök att inte blanda in andra i detta bråk, till exempel en chef, förälder eller lärare, då det bara försätter dem i en konstig situation. Ni kan lösa detta, men det kräver både förlåt och storsinthet, det sistnämnda främst från din sida.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 januari
Lyssna på: Ji Nilsson – Belong To

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du samlar på energi, kära Vattuman, och går försiktigt in i veckan. Men om det är någonstans du bör vända ditt fokus för att undkomma trubbel är mot din ekonomi, för det kan bli en konflikthärd nu. Om du är skyldig en vän pengar så är det dags att betala, och tänk gärna igenom ordentligt om det är någon annan du är skyldig något som du glömt av. Småsaker kan gräva små hål av irritation i relationer nu. En fin helg väntar å andra sidan, men i ett lugn tempo och helst på egen hand. Du är tillräckligt social under veckan för att unna dig lite egentid och att bara få ta hand dig själv och dina egna behov.

Mest romantiska dagar: 18 & 19 januari
Lyssna på: Yaeji – New York 93

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Intensiva tankar på en romans lägger du sakta åt sidan, kära Fisk, för att fokusera lite på andra delar av ditt liv. Chansen är stor att du just nu har skjutit upp en stor, tråkig arbets- eller skoluppgift som du nu måste ta tag i, och det kan bli en riktig kamp mot tålamodet och viljan. Helst vill du ta enklaste vägen ut, men vet också att du måste få detta gjort förr eller senare. Se upp för konflikter med en chef eller lärare nu. En fin helg gör dig varm i hela kroppen, när du får mysa med dina bästa bästisar. En sötnos kan oväntat visa intresse nu.

Mest romantiska dagar: 20 & 21 januari
Lyssna på: Eva Dahlgren – Filmen Om Oss


Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer