https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop

Väduren

Solen lyser fortfarande upp ditt sjätte hus och jag kan tänka mig att du har haft en överaktiv höst med ett enormt flöde runt dig. Om du är egen företagare eller har en roll som möjliggör att du kan påverka din lön och utveckling, så är detta ett gyllene tillfälle! Hela fem planeter – Solen, Månen, Merkurius, Venus och Mars befinner sig i 6:e huset som just handlar om arbete och dagliga vanor. Glöm inte att onsdagens nymåne erbjuder de bästa möjligheterna på hela året för att förändra eller starta på ny kula. Tänk om, tänk nytt och tänk bättre. Skaffa dig en ny nyttig vana exempelvis? På fredag sker ett efterlängtat energiskifte när Solen träder in i Vågen och lyser upp ditt kärlekshus. Oh.. lite romantik skulle sitta fint nu. Slå ner på takten nu och undvik stress.


Oxen

Planeterna står så tätt på rad i ditt ångande sensuella, kreativa och stundom även sexiga femte hus att jag känner mig helt matt när jag tänker på vad jag ska komma att skriva på nästa rad! Det här är ju inget sexoskop Oxen! I och för sig kan 5:e innebära alla sorters nöjen, glädje och dans.. Men.. heta Mars, kommunikativa Merkurius befinner sig redan i 5:e huset tillsammans med Solen – i en gynnsam trigon till allt som är du dessutom. På onsdag infaller en pigg och käck nymåne också i det 5:e huset (ingenting lagom eller normalt här). Nya månar innehåller ju alltid möjligheter till en nystart. I Jungfrun är det väldigt ofta relaterat till nya vanor. Som grädde på moset går även din styrande planet Venus in och förgyller tillvaron i det 5:e huset. Här finns eoner av möjligheter för dig och du lär vara den tillbedda.

Tvillingarna

Jepp! Det är i de rörliga tecknen som allt händer den här veckan och det ser inte ut som att du kommer att få en enda långtråkig minut! Vänner, möten och roliga stunder med vänner och familj väntar! Inte mindre än fem planeter kommer under onsdagen att samtidigt befinna sig i Jungfruns tecken och ditt 4:e hus – så scenen för allt skoj ser ut att vara i en mysig, avslappnad miljö. Kanske rent av hemma hos dig Tvillingarna? Det ser kreativt och skapande ut så kanske kommer din husliga sida fram och du imponerar på omvärlden genom att laga en fantastisk middag? Nymånen infaller också i ditt 4:e hus och det är ju ett löfte om en nystart på hemmafronten. Kanske ska du passa på att köpa någonting riktigt fint till ditt hem nu?


Kräftan

Nu är ditt sociala tredje hus i fokus och vi än vänder oss pekar allt åt samma håll i ditt horoskop Kräftan! Man kan ana att det händer så mycket runt dig och att alla grannar, vänner och släktingar vill ha dig med. Ja, det är ju så klart det! ”Man får mycket mer hos Kräftan” är parollen förstås. Sätt gränser om du tycker att du inte får vara i fred. Det går inte att alltid vara den givande och ständigt närvarande Kräftan som ställer upp i alla väder. Nymånen i Jungfrun handlar mycket om rutiner och dagliga vanor. Att den dessutom infaller i ditt kommunikationshus kan förutom det där gamla vanliga (ät nyttigt, träna och kamma till dig) också innebära att du lär känna nya människor eller hittar en öppning med din blogg eller annat skivande och kommunikation. Det kan mycket väl vara så att sociala media öppnar dina ögon för något.

Lejonet

Ja, det är inte utan att det blir lite tomt inne hos dig när vackra Venus lämnar ditt tecken och seglar in i Jungfrun. Men handen på hjärtat – det kan vara lite skönt också att få vara ifred med sina egna tankar och hitta sitt lunk i vardagen. Den här veckan pekar horoskopet entydigt på ditt 2:a hus som rör ekonomi och ägande. Hur står det till med den saken hos dig? På onsdag seglar Venus in i Jungfrun och samma dag infaller också en löftesrik nymåne där. Ja, det är lite därför jag frågar. Om du inte har satt igång ett sparande, gjort investeringen eller vad än du går och funderar på så är det nu, vid nymånen som du ska agera. Eftersom månen blir ny i Jungfrun kan det väldigt troligt en ny vana som ska till. vad härligt Leo! På fredag skiftar energierna igen och vi får höstdagjämning och Solen som träder in i Vågen in i ditt glimmande sociala tredje hus! Allt detta på en och samma dag!

Jungfrun

Jag kan tänka mig att du haft full rulle och en väldig massa arbete och händelser runt dig den senaste tiden. Undrar just om det är möjligt att få för mycket av det goda? Hm, för runt dig tycks verkligen ALLT hända denna september – men.. du har verkligen inte sett allt än!Det som ligger bakom dig är bara en liten aptitretare för det är nu det händer på riktigt! Denna veckan infaller en pigg och glad nymåne i ditt första hus och det är ju som alltid ett spirande löfte om en ny start. Som om inte det vore nog så passar sensuella Venus också på att ta klivet över och träda in i ditt första hus. När det är som mest är det hela fem planeter där!! Wow! Jag vet inte hur, snygg, charmig, aktiv, flirtig och arbetsam en och samma människa kan klara av att vara under en och samma vecka. Ja, som du förstår, kan du få allt nu.

Vågen

Går du i väntans tider? Under den senaste månaden har en skrälldus med planeter hängt runt i ditt andliga 12:e hus. Det är verkligen inte fy skam eftersom det innebär en andlig process och en själslig mognad brukar följa på det. Men, på det yttre planet kan det kännas lite tröstlöst eftersom det 12:e huset är ”dolt och bakom ryggen” dvs vi ser inte vad som är på gång i våra liv. Den här veckan innehåller efterlängtade förändringar och de utgör också startskottet till din höst. På onsdag, strax efter uppiggande nymånen infallit, smyger Månen in i ditt tecken. På fredag har vi en höstdagjämning och Solen träder in i Vågen och ditt första hus! Hurra! Nu lossnar det för dig.

Skorpionen

Solen har redan lyst upp ditt utåtriktade 11:e hus, som handlar om kontakt med människor, grupper och större sammanhang. Mars och Merkurius jobbar på där redan och curlar banan och ser till att ditt kontaktnät växer, att chanser och möjligheter kommer till dig. Det ser ut som att du får jobberbjudande eller ser nya möjligheter att tjäna pengar. På onsdag infaller en nymåne i det 11:e huset och som om inte det är nog – så ansluter även charmiga Venus. Wow! Hela fem planeter kommer att vara samlade! Nu kan du charma till dig vad än du önskar. Förhoppningsvis får detta enorma kosmiska påslag dig att sänka garden och öppna dig för nya influenser. Detta är början på en ny epok och inom ett år kommer många saker att ha ändrat sig till det bättre. Jag rekommenderar dig att börja önska in, att visualisera vad det är du vill ha.

Skytten

Allt händer nu i ditt horoskop – för det är i de rörliga tecknen allt äger scenen nu. Det kostar på att hålla sig på topp Skytten – men det är det värt! Mitt råd är att satsa allt du har nu för det är i tider som dessa som du verkligen kan göra skillnad och det kommer att kännas bra inuti att veta att allt som sker har du åstadkommit helt själv. Det rasslar till nu i ditt 10:e hus som har med din karriär och sociala position att göra. Solen, Mars och Merkurius är redan där sedan en tid och man anar att dom har arbetat upp en het situation och att grejer är på gång. Fullbordan på den processen kan du vänta på onsdag när vackra Venus också kommer in samtidigt som vi spännande nog får en nymåne som också faller i det 10:e huset!!

Stenbocken

Oh, det här är en riktigt gynnsam tid för dig. Under hela september har planeterna pekat mot ditt 9:e hus som står för resor, utveckling, studier och mycket annat spännande. Nu kommer hela fem planeter Venus, Mars, Merkurius, Sol och Måne befinna sig där så förvänt dig att det händer massor med dig och i dig. Personlig utveckling och ökad förståelse är nyckelorden. Onsdagens nymåne infaller även den i det 9:e och det om något är ju löften om en ny start. På fredag går Solen in i Vågen och ditt karriärshus och du lär ta ytterliga steg i din oförtrytliga färd uppåt och framåt. Nu vågar du ta nya kliv och kanske välkomnar du en förändring eller en upplevelse som du aldrig haft förut.

Vattumannen

På det stora hela är detta en väldigt positiv vecka för dig Vattenbärare. Nu ansluter sig kärleksgudinnan Venus till ditt intima 8:e hus, där redan Mars och Merkurius väntar. Det här kan leda till en del djuplodat prat mellan fyra ögon när steg tas emot en gemensam framtid. Det åttonde huset kan förutom själens djup också handla om delade ekonomi och resurser. Kanske ska du och din vän göra en gemensam satsning? Ligger denna fas redan bakom dig? Onsdagens nymåne infaller även den i det åttonde huset och den utlovar ju en ny start på alla möjliga fronter. Alla dessa härliga planetvibbar gör dig glad och många av er kommer att inleder en relation eller startar upp något annat som är viktigt för dig.

Fiskarna

Ditt horoskop är så spännande nu Fiskarna! På onsdag, samma dag som nymånen infaller går Venus också in i tecknet. Wow.. Under veckan kommer hela fem planeter att befinna sig i ditt sjunde hus – och allt handlar om dina relationer nu. Alla sorters relationer faktiskt, allt ifrån både intima kärleksrelationer till öppna fiender. Det här tar episka proportioner för Venus, Mars, Merkurius, Sol och Måne – alla fem befinner sig i Jungfrun står också mitt emot Neptunus så vi hamnar någonstans mitt emellan dröm och verklighet. Härligt! Jag vet att väldigt många av er önskar sig kärleken. Nymånen är ett löfte om en ny start så sätt upp dina mål och visualisera vad du vill ha in i ditt liv.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer