STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop

Väduren

Den här maxade veckan tar Jupiter de sista graderna i Vågen för att den 10/10 ta skuttet över till Skorpionen där han påbörjar ett nytt årslångt tema. Men det är en annan story.. Nu kan du fortfarande ännu åtnjuta sista superveckan med Jupiter/Uranus och det positiva flöde det för med sig. Universum upp för en hejdundrande fullmåne i Väduren – och här är det du som person, din vilja och dina känslor som kommer i fokus. Relationstemat kommer upp och nära relationer är för många Vädurar din ömma punkt och det är ifrån dem som du får dina livsläxor. I fullmånens ljus blir du uppkopplad på din innersta sanning. Tänk dig för innan du alltför impulsivt dundrar på med dina åsikter för månen bildar en länk med Pluto vilket förstås kan vara intensivt.

Oxen

Oh, det är en spännande vecka som innehåller definitiva risker men också positiva vibbar och löten om attraktion, skönhet och kärlek. Vackra Venus, din styrare är denna vecka huvudperson eftersom hon nu möter sin älskling Mars. Det här händer sällan och anses vara en av det absolut bästa aspekterna som finns. Lägligt nog är Jupiter och Uranus, som också anses vara en ytterst tursam aspekt fortfarande i opposition. Som om inte det vore nog så händer allt detta under självaste fullmånen den 5/10. Sensuellt och utmanande nog kommer Mars/Venus mötet att bilda en gynnsam trigon till Pluto och till allt som är du. Det är inte utan att jag funderar på vad som är ditt nästa steg. Fullmånen handlar helt och hållet om kärlek och relationer och du vet precis vad du vill ha. Förhoppningsvis hjälper fullmånen dig på vägen i din process att se din inre sanning, sambanden och den större bilden.

Tvillingarna

Veckan börjar fint genom att Månen rör sig igenom Fiskarnas tecken – vilket förstås gör att det blir liv i luckan i alla rörliga tecken – du själv inkluderad vaknar till liv. Venus är på hugget och jagar efter Mars i Jungfrun och på onsdag/torsdag möts de i en passionerad omfamning. Detta möte anses vara ett gudomligt ögonblick av bästa sort. Romantik, kärlek och mys är tätt förknippat till temat. Hur mysigt som helst! Samma dag har vi en hejdundrande fullmåne i Väduren som infaller i ditt 11:e hus och i kvadratur med Pluto. Jag vill inte måla fan på väggen men.. Nu finns det faktiskt risk att något infekterat drama spelas upp. Om du vill undvika så håller du dig på tryggt avstånd ifrån explosiva personer.

Kräftan

Det har varit ett intensivt och föränderligt år för många och nu snart är det tid för Jupiter att byta tecken och tema igen. Men.. innan dess har vi lite spännande saker på gång, en übertriggad fullmåne i Vädur/Vågen i kvadratur Pluto? Ja, Solen och Merkurius är ju också där i 20 dagar till och detta triggar igång det kosmiska minnet av det kardinala korset. För en stund kan det kännas som vi tar ett kliv tillbaka. Men oktober är en viktig tid då stora beslut fattas, då agnarna skiljs från vetet, och vi vet vem som vinner och vem som försvinner. Som i ett trollslag kan du släppa dina gamla hang up’s och se saker från ett annat perspektiv.

Men Venus & Mars, zodiakens kärlekspar, möts i en underbar omfamning på onsdag/torsdag och det mötet äger ju rum samtidigt som fullmånen. Känslor och åter känslor är vad du har att vänta dig. Ta det försiktigt! Det här kan vara ett av de lätt räknade tillfällen då du tappar humöret.

Lejonet

Det är en så spännande tid vi lever i nu Leo och underbara Jupiter/Uranus flödet skär igenom ditt 9:e och 3:e hus även denna vecka. Det är så utvecklande och innehåller så stor potential. Åh, nu kanske man kan locka ut dig på banan igen? Det ser ut som att detta med kommunikation, utbildning, utveckling och resor kommer att spela stor roll för dig här framöver. Om du vill hålla dig steget före så använder du veckans superenergi till att visa upp dig, gå på anställningsintervjuer och andra tillfällen där charm och gott självförtroende behövs. Venus & Mars möte i ditt andra hus onsd/torsd ser löftesrikt ut och din charm kommer att vara på topp. Romantik, tur i affärer och pengar är bara något av allt kul som den här transiten har att bjuda på. Den eldiga Vädursfullmånen på torsdag landar i ditt äventyrliga 9:e hus.

Jungfrun

Om du undrar vilken dag på året som är bäst för att ragga, visa upp sig, bjuda hem sin älskling på middag eller liknande är svaret denna vecka! Vackra Venus jagar efter sin älskling Mars och på onsdagskväll och natten till torsdag äger det gudomliga mötet rum – i ditt tecken och ditt första hus! Det kan liksom inte bli mer personligt än så. Tjoho! Det innebär förstås att din personliga lyskraft ökar och att du drar till dig fina människor och gynnsamma situationer. Samma dag lyser fullmånen upp ditt passionerade 8:e hus, som faktiskt indikerar djupa känslor och tankar också. Spill inte din tid med att tänka på vad som varit! Använd hellre den här rikligt doserade energin till att skapa i framtiden istället för att dväljas i det förgångna.

Vågen

Du är verkligen huvudpersonen nu när hela tre planeter glider genom Vågen. Oh! Det går bra för dig nu va? Du har bara 8 dagar kvar av Jupiters 13 månader långa vistelse i ditt tecken, än är det inte över och via Jupiter/Uranusmötet så lämnar mirakelgöraren ditt tecken med flaggan i topp. Om du känner att du inte riktigt har hunnit med så har du fortfarande möjlighet att använda flödet. Din styrande planet Venus jagar efter sin älskade Mars och onsdag/torsdag möts de och tillbringar en enda natt tillsammans innan de åter glider isär. Wow.. Love is in the air! Mötet äger rum i dina drömmars hus, det 12:e. Relationstemat dyker upp på fler ställen i horoskopet. Samma natt – har vi intressant de stora känslornas fullmåne i Väduren i ditt kärlekshus och för dig kära Vågen är detta en superintressant passage.

Skorpionen

Din styrare Pluto har börjat röra sig i direkt riktning igen vilket är juste. Det säkergör att vi inte behöver sitta fast i det förflutna längre. Planer kan utvecklas men jag skulle vilja be dig att hålla tillbaka dina hästar i minst en 10 dagar till. Solen, Merkurius och Jupiter befinner sig i ditt drömska 12:e hus och man tänker sig att detta borde vara en harmonisk tid – men nej. Hela oktober är en föränderlig, eldfängd månad när man inte kan vara säker på något. Du gör klokt i att dubbelkolla all information, kontakta ditt inre jag och vara ständig vaksam och skorpioniskt misstänksam. Torsdagens dramatiska fullmåne i Väduren bildar en kaxig kvadratur till Pluto plockar fram starka känslor och väcker saker som man trodde var över till liv. Ärligt talat Skorpio – ligg lågt och avvakta och vad du gör.. Lova att inte trilla dit på ditt gamla ex igen.

Skytten

Det är fullt kosmiskt pådrag hela veckan Skytten. Här finns det gott om eldig, skakig och dramatisk energi. Heta Mars befinner sig i Jungfrun, i stark vinkel till allt som är du vilket motiverar dig men det finns också klara risker med i bilden så därför vill jag att du ska vara så försiktig. Det är möjligt att du pushar saker och går fram för hårt nu när Mars har ett finger med i spelet. Onsdag och torsdag sker två jättehändelser på en och samma gång och detta kommer att dominera hela veckan förstås. Å ena sidan har vi Venus och Mars som möts i en underbar omfamning och skapar kärleksmagi. Samtidigt kommer månen att bli full i Väduren, vilket är så hett som möjligt och här finns känslor och åter känslor som måste redas ut och tas omhand.

Stenbocken

Jupiter och Uranus kommer att befinna sig i opposition till varandra hela veckan vilket är härligt, uppfriskande och innehåller enorma möjligheter. Universum laddar nu upp för en fet fullmåne i Vädurens tecken, i ditt 10:e karriär hus som samtidigt bildar kvadratur med Pluto. Jupiter/Uranus mötet gör att energierna binds samman nu triggas det kosmiska minnet av kardinala T-korset – igen!! Vi trodde väl att det var över? Den här energin behöver naturligtvis inte vara dålig för dina affärer eller arbetsliv – men jag vill ändå råda dig till att vara lite reflekterande för det vi kan i princip förvänta oss det oväntade nu och energin är skakig generellt. Mars och Venus har ett vackert kärleksmöte i Jungfrun under onsdag/torsdag, i en gynnsam trigon till allt som är du. Jag hoppas för din skull att du avnjuter dessa aspekter i gott sällskap. Månen blir full precis samtidigt också.

Vattumannen

Det är en superspännande vecka vi har framför oss och universum snålar verkligen inte på något nu. Fullt kosmiskt pådrag skulle man kunna kalla det utan att överdriva. Ditt kommunikativa 3:e hus och det äventyrliga 9:e huset är där det händer som allra mest. Varför? Jo, där faller ju supergynnsamma Jupiter/Uranus oppositionen är där. Den skapar möjlighet att knyta nya kontakter, sluta avtal och överenskommelser. Nyfikenhet, resor, studier och andra sätt att höja medvetandet. Det är också här i Vädur/Våg som månen blir full! Det är en relationernas fullmåne och jag håller det inte för omöjligt att det kan hända något i ditt innersta nu. Visionären och tänkaren i dig får en hel del intryck att bearbeta och ja, det ser ut att vara kärlekstema för dig nu. Mars och Venus fabulösa, romantiska möte faller i ditt passionerade 8:e hus. Nu borde det verkligen kunna hända stora saker.

Fiskarna

Veckan börjar med att månen rör sig igenom ditt tecken och du blir förstås lite mer vaksam på dina känslor och behov nu. Bra, det gör mig nöjd att höra. Det är så bra om du lyssnar lite mer på din egen inre röst och lite mindre till andras behov. Mars och Venus som båda rör sig upp och igenom Jungfrun och ditt passionerade 8:e hus. Energin pushar dig mot nya höjder och många av er kan uppleva att livsglädje och alla typer av lust infinner sig. Det kan till och med vara arbetslust och nya projekt som trillar in. Onsdag/torsdag kommer Mars och Venus att mötas och denna transit anses vara en kärlekens välsignelse. Oh! Som om inte det vore nog så sker det gudomliga mötet samtidigt som Universum fläskar på med en dramatisk, passionerad fullmåne i Väduren! Ja, vad kan man säga? Det verkar som du får extra allt nu Fiskarna.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer