https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans horoskop


​Väduren

21 mars – 20 april
Det blir en otroligt intensiv vecka, kära Vädur, så ta ett djupt andetag. Den börjar bra, med goda nyheter på jobbet som inte minst ser lovande ut för din sparkassa. Det är i mitten av veckan som det kan bli lite skakigare. Ett projekt du för tillfället är inblandad i får det lite tuffare, inte minst när det kommer till hur du orkar med det hela. Ditt tålamod och din energinivå är låg, och du blir alltmer irriterad på någon du jobbar nära eller lever nära med. Dina förhoppningar på denna person går förlorade, och det i sin tur gör att du tvivlar på din egen förmåga. Otrevliga sanningar kan komma fram nu, och det gäller att du håller huvudet iskallt. Samtidigt pågår en intensiv balansgång i ditt liv, där du försöker få igenom stora förändringar i din framtid, samtidigt som du knappt har tid med det som ligger framför dig just nu. Din vardag är fullspäckad, minst sagt. Men djupa andetag, iskallt huvud, och helgen kommer visa att du klarar allt, och lite till. Du fixar det här, och snart kommer du kunna fira stort.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 4 juni
Lyssna på: Stor – Svartskallar


Oxen
21 april – 21 maj
Det blir en delvis strulig denna vecka, kära Oxe, men början av veckan ser lugn ut för din del, så satsa på att få så mycket gjort som möjligt så snart som möjligt. Ett samtal med någon som befinner sig långt bort ger dig pepp och nya idéer som du kan satsa på under veckans första dagar. Däremot kan det bli lite sämre stämning mellan dig och en vän, och här kan det vara klokt att tänka innan du säger för mycket. Ni bråkar om pengar i värsta fall, och det kan bli riktigt fult, eller så vill du inte låta hen bestämma för mycket kring vad ni ska göra tillsammans. Du har ingen lust att låta dina behov stå i bakgrunden, och en onödig konflikt blossar lätt upp och eskalerar nu. Du håller hårt på vad du tror på och vägrar ge med dig, och det måhända vara rätt i sig, men se upp med att inte höra vad den du bråkar med egentligen försöker säga. En sötnos eller partner kan komma i kläm när hen inte tar din sida på en gång, eller så hamnar du och den du bråkar med i konflikt även kring något ni jobbar med ihop. Aouch. Du har chansen att ställa saker till rätta under helgen, och visa mer av din generösa sida. Förutsatt att ni båda är redo att be om ursäkt, såklart.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 1 juni
Lyssna på: Cherrie – Mig Själv/Menat


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En tornado till vecka närmar sig, kära Tvilling, men slutar lyckligt så oroa dig inte. Till en början handlar allt om pengar och besparingar, där det kommer goda nyheter, men också jobb och tankar på din framtid, där saker blir betydligt struligare. Inte ens din charm verkar lösa de antingen interna konflikterna, där du bråkar med dig själv och känner total meningslöshet inför allt som ditt jobb innebär, eller de hopplösa krav, beslut eller besked du får på jobbet (läs ”jobb” som ”skola” om du pluggar). Allting går emot dig, och du behöver en partner eller bästis nu att verkligen få dig att orka slåss. Be din stöttande någon att hålla upp dig, ge dig råd och kanske till och med formulera email och nödvändiga meddelanden för att slippa ta hela stressmällen själv. Du behöver en nystart, och förhoppningsvis kommer den med helgen. Ny energi och inspiration kommer inifrån, men undvik en sak. Försök att ta en tripp bort från hemmaplan, och satsa inte heller på att umgås med familj. Den här helgen mår du bäst om du får spendera på en ny plats, med nya människor.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 4 juni
Lyssna på: Mwuana – Yeah Right


Kräftan
22 juni – 22 juli
Förhoppningsvis har du inte alltför stora planer på att resa eller ta emot besök denna vecka, kära Kräfta, för de planerna kan visa sig mindre lyckade nu. Kontakt med vänner och sötnosar sker bäst om det är face to face, och känslor bubblar lätt upp mellan dig och någon du inte sett på länge, eller ett syskon. Vanligtvis är inte du den som uttrycker besvikelse eller klander på något direkt sätt, men denna vecka gör du en inre utrensning och har mycket att säga när det kommer till hur andra har behandlat dig fel, och det blir svårt att hålla tillbaka. De allra flesta har svårt att uttrycka sig sakligt i en konflikt nu, så missförstånden stegrar snabbt. Samtidigt är det bra för dig att få ur dig vissa saker, men det bästa är om du satsar all den aggressiva energin på att få saker gjorda på jobbet eller i skolan, eller tränar alt. mediterar bort frustrationen. Med helgen kommer mer harmoniska toner, men det kan bli en del långa dagar, fulla av irritation, fram tills dess.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 1 juni
Lyssna på: Miles Davis, Robert Glasper & Erykah Badu – Maiysha (So Long)


Lejonet
23 juli – 23 augusti
Håll koll på ekonomin denna vecka, kära Lejon, för det är lätt hänt att du spenderar loss på nöjen och mys med vännerna, utan att riktigt hinna räkna vad notan landar på. Samtidigt är det så härligt att bara få unna sig, snacka livet med och få tips av vänner, bara umgås och bolla idéer med varandra. Det finns en stark romantisk vibb denna vecka, och för Lejon som gärna skulle dejta lite nu är det ingen dålig idé att be en kompis introducera dig för någon de tror skulle passa dig. Lejon som har en sötnos blandar vänner och kärlek och det blir en riktigt fin mix. Under helgen väntar en eller flera roliga tillställningar där du också kan passa på att flirta loss om andan faller på. En ny relation, vänskaplig eller mer, etableras nu och blir en viktig del av kommande sommar. Men som sagt, håll koll på din ekonomi veckan igenom, för det är lätt att spendera mer än du har, och det kan bli en kraftig baksmälla att behöva deala med under helgen när du kollar in läget på kontot. Var också försiktig med att vara för generös mot vänner. Det finns andra sätt du kan visa uppskattning på än genom att vara den som bjuder.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 4 juni
Lyssna på: Lucian feat. Jordan Corey – Infrared


Jungfrun
24 augusti – 22 september
Veckan börjar mysigt, med fina ord eller leenden som utbyts mellan dig och en flirt eller en sötnos, kära Jungfru, men de romantiska vibben kan också sätta saker lite på sin kant. Du får problem i en nära relation nu, och om det är med en partner så handlar det allra troligast om att du inte har den tid och energi du skulle önska för att spendera ihop, utan måste jobba mer än du vill. Det kan också uppstå en hel del problem för Jungfruar som jobbar eller pluggar nära ihop med någon, när ni vill att arbetet ska gå helt olika vägar. Någon på hemmaplan, en förälder eller roomie, ger bra stöd, och om du bor själv så är det i ensamheten och tryggheten hemma som du hittar utrymme och tid att tänka klart. Det är överlag stökigt på jobbet, och din irritationströskel är riktigt låg för andra som du känner skyller saker på dig eller inte uppskattar vad du gör. Men djupa andetag! Redan till helgen kommer det en möjlig lösning som du kan använda dig av, och nya möjligheter öppnas.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 1 juni
Lyssna på: El Perro Del Mar – Dream Baby Dream


Vågen
23 september – 22 oktober
Det blir svårt att hålla koll på allt som ska fixas och göras denna vecka, kära Våg, och det kan vara klokt att redan i veckans början dra ned på planerna. En lugn start på veckan är välbehövlig, men kan också lura dig en aning med att allting är lugnt, när kommande dagar kan bli riktigt slitiga. Samtidigt som du å ena sidan får riktigt roligt på en kort eller lång resa, så är stressnivån hög när du kommer att tänka på allt som måste göras. Det dyker under veckan upp flera obehagliga överraskningar, hemligheter som bara legat och väntat på rätt tid att upptäckas, och inga ev dem gör livet lättare för dig. Det du kan hoppas på är att du med stöd från nyligen inledde bekanta och några viktiga kontakter med ännu bättre kontaktnät kan få hjälp att styra allting till rätta igen. När kaoset som veckan bjuder på äntligen är över så kan du njuta av att planera för och tänka på en mindre hetsig framtid, där misstag som denna vecka motarbetas från start. Denna helg kan du behöva både fira och slicka sår samtidigt.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 4 juni
Lyssna på: James Blake – Choose Me


Skorpionen
23 oktober – 21 november
Saker blir inte riktigt som tänkt denna vecka, kära Skorpion. Till en början är det mesta gött, en mysig flirt ger dig fjärilar i magen, men mitten och slutet av veckan kör saker ihop sig desto mer. En relation som du nyligen inlett gör dig besviken, och ännu värre, verkar inte märka av det. Din instinkt är att tjura i tysthet, men det blir inte lättare då även dina vänner tycks irriterade med hur du hanterar situationen. Ditt försvar blir att på egen hand se till att du får det du vill ha, men i längden ger det ingen större lösning för relationerna du sliter på. Försök att, åtminstone framåt helgen, uttrycka och visa hur du känner, känt och vad du hoppas på. Det finns goda chanser nu för er två att lappa ihop det hela. Du kan också råka i problem med ett kreativt projekt du kämpar med, när saker inte går som du tänkt. Tålamod med både andras misstag och dina egna är veckans viktigaste vapen mot besvikelse och tjurighet.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 1 juni
Lyssna på: Nao – Bad Blood


Skytten
22 november – 21 december
Det råder inte den bästa stämningen på hemmaplan, kära Skytt, men det kan betyda många olika saker. För många av er är det främst en sak ni ska vara försiktiga med, och det är vatten. Vatten ställer till problem för dig och någon du bor med, en partner eller någon du jobbar ihop med. Undvik att jobba hemifrån, eller att typ få för dig att laga ett trasigt rör i badrummet på egen hand. Men det kan också vara så att det bara är dålig stämning hemma, eller inom familjen, och i vissa fall är det din partners familj som ställer till med problem snarare än din egen. Oavsett vilket så blir det en prövning för en nära relation du har, och får dig att missa en rad saker på jobbet. Suck. Samtidigt kan det i längden föra dig och någon som betyder allt för dig närmare varandra, och genom att klara av dessa prövningar blir helgen som kommer som en nystart för er relation att blomstra kring.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 4 juni
Lyssna på: Lapalux – Don’t Mean A Thing


Stenbocken
22 december – 19 januari
Ett flirtigt leende från en sötnos, eller mys med den du gillar bäst, ger veckan en fin inledning, kära Stenbock, men se upp för falska förväntningar. Det väntar en del stormigheter, inte minst om du har planer på att göra några korta utflykter eller resor inom jobbet denna vecka. En resa till vatten blir riktigt stökig, du riskerar att få mer att göra än att få saker gjorda, och överlag bör du vara försiktig med dig själv. Du kan lätt överanstränga dig och försöka få något som är dömt att inte funka, att funka. Det gäller att ta råd från andra nu, svälja stoltheten, och äga att du inte lyckats klara av det som var tänkt. Det gör ont att misslyckas, men det blir bara värre om du inte erkänner att du har just misslyckats. Framåt helgen får du vilan du behöver, och även om saker inte gått som planerat, så har du en chans att börja om på måndag och visa att du lärt dig av dina misstag.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 1 juni
Lyssna på: Ivan Ave – The Circle


Vattumannen
20 januari – 18 februari
Pepp inleder veckan, kära Vattuman, och du gör roliga planer med en sötnos såväl som med vänner. Härligt! Se bara upp med vad ni gör för planer, speciellt vad prislappen ligger på. Du har ordentligt otur med pengar nu, och ett enkelt missförstånd kan kosta dig en hel del med cash. Missförstånd kring vad något egentligen kostar, en faktura som grävt sig längst ned i posthögen eller en plötslig knipa som kostar att ta sig ur gör att dina pengar blåser bort som om någon startat en industrifläkt. Vänner och fina personer i din omgivning hjälper såklart till att trösta och fixa, men sparkontot kan bli fortfarande bli plötsligt tomt nu. Det positiva? Att en romantisk relation mår bättre än någon, och att helgen bjuder på chanser också för den kärlekstörstande Vattumannen att hitta någon att leka med.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 4 juni
Lyssna på: Jessy Lanza – VV Violence


Fiskarna

19 februari – 20 mars
Du går en nervös vecka till mötes, kära Fisk, där hemmalivet inte är i ordning, och inte heller en romantisk relation eller en nära arbets/skol-kompis verkar kunna hålla sig i från att skapa lite kaos. Det börjar bra, med en mysig måndag och tisdag där en dejt kan bli riktigt fin, men problemen eskalerar snabbt under vecka när ditt fokus på jobb tröttar ut de du har omkring dig. Många känner sig bortprioriterade av dig nu, och det är svårt för dig att bolla deras besvikelse och samtidigt hålla ditt schema. Försök att undvika att lägga skulden på andra, och istället försöka ha is i magen medan du får de saker gjorda som har högst prio. Till helgen har du tid och möjlighet att plåstra om de egon du ”sårat”, och prata igenom konflikter. Om ditt hemmakaos är mer praktiskt och består av trasiga saker, så får du till helgen bra med hjälp för att lösa det hela – till det bättre.

Mest romantiska dagar: 31 maj & 1 juni

Lyssna på: Flying Lotus – Coronus, The Terminator

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer