STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
Veckan inleds med 100% stök, kära Vädur, och det är missförstånd kring tvättider, borttappade böcker, missade bussar och tåg och bortglömda dokument som blivit kvar på en hopplös plats, omöjlig att minnas. Allt detta gör lätt att du känner dig som att du är på väg att bli galen, att du kan flippa närsomhelst, och som tur är gör du det – fast åt andra hållet. Din inre styrka visar sig redo att möta utmaningen, och med hjälp av att vara en lagom dos förbannad och trött på allt strul hittar du överraskande sätt att deala med jobbigheter. En mysig helg blir resultatet, speciellt om du bestämmer dig för att spendera tid med den du tycker allra mest om. Känslor bubblar upp nu som du inte hade en aning om fanns där.

Mest romantiska dagar: 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Rivka – Swim High

Oxen
21 april – 21 maj
Om du arbetar i ett projekt tillsammans med någon så har du och denne en hel del meningsskiljaktigheter att jobba igenom denna vecka, kära Oxe, som inte blir roligare av att saker dessutom strular rent praktiskt. Ingenting är på rätt plats nu. I en nyligen inledd romantisk relation kan det också bli en prövande tid nu, då sötnosen och du har helt olika bilder antingen av vad ni är, men kanske också kring vad ni kan begära av varandra. Den fysiska biten av ert samspel kan bli källa för en hel del förvirring nu. Men, det finns goda nyheter också. En viktig vän ställer upp för dig nu och visar vad du betyder för hen, och hjälper dig se vilka inre motsägelser du bär på. Du kan bli rejält förvånad över vad de får dig att inse att du egentligen känner.

Mest romantiska dagar: 15, 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Beyoncé – Hold Up

Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Ta det lugnt i alla förhandlingar med familj nu, kära Tvilling. Förhandlingar? tänker du. Well, det kan dyka upp frågor om allt från framtid till när ni ska ses till vad som helst, och det är viktigt att du inte lovar bort dig innan du antingen kollat med din partner, din kalender eller dina känslor. Det är lätt att lova att ställa upp eller åka bort nu, men frågan är om det är faktiskt möjligt, uppskattat av alla och ens kommer hända. Se också upp för bråk i hemmet, speciellt om du bor med någon, kring exakt allt. Vem var det som skulle betala räkningarna denna månad egentligen? Framåt helgen händer stora saker på jobb- och skolfronten, och du får äntligen en bekräftelse du väntat på. Vänner vill mer än gärna fira och överraska dig och en hel del romantik finns i också i luften. Mys!

Mest romantiska dagar: 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Sia feat. Kendrick Lamar – The Greatest

Kräftan
22 juni – 22 juli
Hur mycket du än är sugen på att göra små utflykter nu, kära Kräfta, så är det allra bästa att inte åka någonstans om du kan låta bli. Många Kräftor måste resa i jobbet eller i skolan denna vecka, och det kommer på många vis bli något av en prövning. Irritation mellan dig och någon du ännu inte lärt känna, stress och missförstånd tycks förfölja alla kortare upptåg nu. För pendlande Kräftor krävs det en hel del tålamod nu. Men så kommer också många Kräftor hem från en lång resa, eller tar emot någon som varit borta länge, och det här kan bli en riktig energiboost. Äntligen får du tillbaka lust och pepp, och bara känslan av att komma hem/ha denna viktiga någon hemma gör dig varm i hela själen. Framtiden får ett magiskt ljus över sig igen.

Mest romantiska dagar: 15, 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Michel Kiwanuka – Home Again

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Undvik att öra dyra inköp i början av veckan, kära Lejon, och håll stenkoll på plånboken. Det är lätt hänt att du slår in för mycket dricks i dosan, räknar fel i höstrean eller inte dubbelkollar swish-numret och saker blir, ja, inte rätt i alla fall. Dubbelkolla också alla e-fakturor och räkningar du betalat – de kom väl iväg? Och inte minst, speciellt om du är mitt i ett stort projekt, kolla igenom att du faktiskt håller dig inom den budget du satt upp. En stark våg av svartsjuka kan också komma farande nu, och verkligen utmana ditt inre cool. Ställa mot väggen eller avvakta? Framåt helgen öppnas en inre källa av insikter kring dessa känslor, och någon du verkligen ser upp till kan hjälpa dig reda ut tankarna. En skuld du haft kan också få sin sista avbetalning, och det i sig ger en rejäl lättnad. En romantisk söndag lockar till äventyr.

Mest romantiska dagar: 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Zara Larsson – Ain’t My Fault

Jungfrun
24 augusti – 22 september
En snurrigare vecka får en leta efter, kära Jungfrun, och det är inte säkert att du vet vart du har lagt något, vad du har planerat in och vad du har avbokat, vad som är obligatoriskt och vad som är frivilligt. Var beredd på att vara på platser vid fel tid, gå vilse i områden du gått i tusen gånger eller tappa bort vardagliga saker i ditt eget hem. Apropå hem, saker är fortfarande otroligt känsliga i din familj eller hemmiljö, och just nu är det svårt att ha tydliga och konstruktiva samtal om vad som pågår. Allas känslor är lite överallt. En relation står i fokus i slutet av veckan, och det kan handla om att du måste prata med någon i din familj som du undvikit. Men du kan också behöva ha ett allvarligt snack med någon du känner starkt för. Du har kontakt med djupa insikter som du behöver manifestera för dig själv nu.

Mest romantiska dagar: 15, 16, 17 & 18 september
Lyssna på: The Beta Band – Dry The Rain

Vågen
23 september – 22 oktober
Du möter veckan med en ny härlig energi, kära Våg, och låt inte struligheterna omkring dig förta känslan! Det kan bli svårt dock, för andra verkar rusa runt som förvirrade irritationskluster och bara ställa frågor som du redan svarat på. Undvik att försöka åka iväg någonstans, hälsa på syskon eller styra upp spontana träffar då idéen tilltalar alla, men ingen egentligen har tid eller ork. Fokusera istället på det du måste och vill få gjort, och njut av att slutet av veckan blir din triumf, när du når ett personligt mål. En tuff uppsats, uppgift eller en önskan om att ändra en vana blir till något att fira att du klarat av. En romantisk helg där veckans strul är bortglömt väntar.

Mest romantiska dagar: 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Drake – Know Yourself

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Det mullrar bland dina vänner eller i en gruppgemenskap du är engagerad i, kära Skorpion, och olika åsikter om allt från pengar till vad ni ska göra eller står för skakar om. Försök ligga lågt, speciellt om det är du som står för irritationen kring pengar. Missförstånden haglar och alla letar efter någon eller något att skylla på – se upp för att du själv gärna vill svartmåla någon och försök att vara så snäll och tålmodig du bara kan. Om ni tillsammans håller på med något kreativt så är ni på väg att nå ett mål och det här kan sätta alla nerver i gungning. En romantisk relation står i fokus under helgen och du får se någon för den de verkligen är.

Mest romantiska dagar: 15, 16, 17 & 18 september
Lyssna på: PARTYNEXTDOOR – Not Nice

Skytten
22 november – 21 december
Det är inte den bästa stämningen på jobbet eller i skolan i början av denna vecka, kära Skytt, och du är den vars tålamod riskerar att brista först av allas. När andra missuppfattar det du säger, skriver eller försöker kommunicera på andra sätt vill du gärna slita av dig håret, säga upp dig och bara dra, men försök att sitta lugnt i båten och låta andra försöka reda ut vad det är som de missat. En stor flytt ligger framför många Skyttar, eller en stor förändring i ditt hem som kräver en del omställning. Det positiva är att en relation snabbt mår bättre av detta, och att du känner dig mer i harmoni med hela livet när denna förändring äntligen är här på riktigt.

Mest romantiska dagar: 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Pional feat. Empress Of – The Way That You Like

Stenbocken
22 december – 19 januari
En planerad resa, eller en som du befinner dig på, blir inte helt smärtfri nu, kära Stenbock, när saker ställs in, planerna visar sig inte helt spikade och medvinden liksom vänder. Det är inte din favorit att behöva ändra så snabbt i något du räknat med, och irritationen är på max. Detta gäller också i skolan, där du sett framför dig hur en kurs ska bli eller hur du ska skriva en uppsats, och förutsättningarna plötsligt inte alls är de du räknat med. Om du är mitt uppe i ett skolarbete – se till att göra backup på alla moln och usb-stickor du hittar. En kort resa med sikte på hav blir veckans räddning framåt helgen, och du spenderar gärna kvalitetstid med familj nu. De fyller på den energi du tappat under veckan.

Mest romantiska dagar: 15, 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Archy Marshall – Swell

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Förhoppningar är svåra att hantera när saker inte blir, eller oväntat nog, blir som du tänkt och hoppats, kära Vattuman, och ibland är det när saker blir precis som du önskat som känslostormarna är som värst. Trots att du ska fira något nu, så kan du drabbas av lite bortträngd ångest kring hur saker kunde blivit. Låt den komma och gå, och undvik att hoppas att andra ska förstå hur det känns, då de flesta bara ser glada nyheter. Lite strul på ditt sparkonto kan skapa stress nu, men en rejäl förändring i din ekonomi är på väg in. Helgen är full av spontana upptåg och glada möten, och en oväntad dejt går över förväntan.

Mest romantiska dagar: 16, 17 & 18 september
Lyssna på: Palpitation – I Lost And Died

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Missförstånd mellan dig och den som står dig närmast gör början av veckan irriterande minst sagt, speciellt som du främst har ork och tid att fokusera på jobb och skola, kära Fisk. Du har löjligt mycket att göra, och någon annans behov av dig känns lätt kvävande. Försök att kommunicera hur mycket du har att tänka på så tydligt som möjligt, för att undvika en situation där andra känner att du prioriterar bort dem. En strålande helg väntar om du lyckas bli klar med alla måsten, och du kan ge tillbaka all den tid du missat att spendera med vänner och finisar under helgen, med råge. Bjud in och bjud till, du har råd att skämma bort både dig själv och andra nu.

Mest romantiska dagar: 15, 16, 17 & 18 september

Lyssna på: Leslie Tay – Jobb Imorrn

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer