STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop


Väduren

21 mars – 20 april
Julveckan börjar lugnt, kära Vädur, även om det kan råda en del missförstånd kring jobb eller skola, där det blir en del kommunikation fram och tillbaka kring vad som egentligen gäller. Om du måste jobba under julen kan du behöva förbereda dig på att ha gott om tålamod. Du kan känna av en diffus stress nu som du tar ut på diverse saker. Extra lätt är det att du stressa upp dig över något som det inte finns någon anledning att oroa dig för. Lita istället på planeterna, som är på väg att leverera en sprakande fin helg. Den här julen bjuder du på överraskningar, och imponerar på dem som rest långt för att ses såväl som dina bästisar. En sötnos eller partner hjälper dig att njuta lite extra av helgen, där stora känslor och mysig gemenskap väntar. Det blir absolut en jul att minnas. Typisk julhändelse för dig: Du tar spontant med en extra flaska till ett julmys där glöggen just tagit slut.

Mest romantiska dagar: 22, 23 & 25 december
Lyssna på: Mariah Carey – Christmas (Please Come Home)

Oxen
21 april – 21 maj
Du går in i en social stämning, kära Oxe, och lägger arbete och jobb bakom dig för att fokusera på nära och kära. Det kan bli svårt för dig att koppla från jobb till umgänge nu, för ovanlighetens skull, så försök att inte jobba med dina vänner nu. Ni måste inte ta ett extra varv på stan för att hitta en extra perfekt julklapp eller baka perfekta lussekatter – ni kan också bara chilla. Att ha ett långt snack om allt som hänt den senaste tiden är betydlig mer givande för dig nu. Om du har stora resplaner framför dig kan du behöva hålla ett öga på dem under veckan för att slippa otrevliga överraskningar, typ att du bokat 10 på morgonen och inte på kvällen som du trodde eller liknande. Helgen i sig bli ett frossande i mys och närhet med dem du gillar bäst, och du håller dig gärna långt ifrån dem som inte ingår i din innersta krets. Det blir 100% hemmamys, med några avbrott för promenader eller andra mer nyttiga nöjen. Ladda batterierna och äta riktigt god mat är din största prio nu.

Mest romantiska dagar: 19, 24 & 25 december
Lyssna på: Whitney Houston – The Christmas Song


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
Du får bra med fart för att göra några viktiga insatser på jobb eller i skola, kära Tvilling, och det här är väldigt förutseende av dig. Du har chansen att få göra en del som gör det otroligt mycket lättare nästa år, så att du får en bra start på det nya året och vad du vill åstadkomma. Se också över dina besparingar nu, för ekonomiskt sätt har du en del trådar som hänger löst. Sen kommer den magiska helgen som är full av gemenskap för dig, och du omges av kärlek. Bästa vänner står vid din sida, är redo för alla äventyr, och en romans är väldigt stark nu. Du blandar gärna en kärleksrelation med starka vänskaper och blir överraskad av hur bra det funkar. Om du har en stabil kärleksrelation så är ni redo att ta er relation till en ny nivå nu, och stora löften utbyts nu. Om du har en flirt på gång som befinner sig lite på distans, så kommer ni varandra bra mycket närmare denna jul.

Mest romantiska dagar: 22, 23 & 25 december
Lyssna på: Céline Dion – So This Is Christmas

Kräftan
22 juni – 22 juli
Om du reser denna vecka är du lite extra peppad på allt, kära Kräfta, men du kan också njuta av att någon kommer hem till dig och du vill helst inte ens släppa taget om den här personen. Du har en del misskommunikation att deala med denna vecka, så försök att vara så tydlig du kan med alla som du delar planer med. Helgen blir otroligt givande för dig, där du får prata med personer som du sällan träffar och verkligen kan prata med om det som pågår i ditt liv nu. Det blir många samtal om framtiden, om var du vill bo, vad som varit och vad som kommer komma. Du återvänder gärna till en trygg plats, och funderar noggrannt över vad du vill ta med dig därifrån. Du ser över dina rutiner i ditt liv mitt under ledigheten, och tar gärna upp en gammal fin vana som du glömt bort. Du inspirerar också andra nu, och det är i möten med personer du inte träffat på länge eller inte träffar ofta som viktiga insikter också når dig.

Mest romantiska dagar: 19, 24 & 25 december
Lyssna på: Loretta Lynn – Country Christmas

Lejonet
23 juli – 23 augusti
Du går all-in för att satsa på mys denna vecka, kära Lejon, och är på full fart att fixa. Det är som att du känner på dig att det blir en magisk mysig helg för din del, och du fixar gärna så att allt är ultimat för detta. Och mys blir det, trots att det inte blir exakt som du tänkt dig. Nej, förbered dig på att det blir ett något förvirrat eller stökigt mys, men ändå fint. Ha inte för höga krav på en sötnos eller romans nu, som långsamt mjuknar i takt med helgen. Det krävs lite överraskningar, mycket närhet och värme för att alla ska komma i samma mjuka stämning som du. Om du reser under helgen sprider du fantastisk fin stämning där du landar, och om andra reser till dig så väcker det enorm glädje också. Helgen blir överlag ett stort fång kärlek med massor av närvaro och umgänge, där du får omge dig med alla de personer som du verkligen saknat.

Mest romantiska dagar: 22, 23 & 25 december
Lyssna på: Donna Summer – Winter Melody

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det slår gnistror mellan dig och en sötnos, kära Jungfru, och det kan hetta till ordentligt under hela årets slut. Ta vara på den här tiden genom att söka dig till den du attraheras av, och låt er fysiska närvaro göra jobbet. Om du tänker vara kreativ i dina julplaner eller presenter nu, så kan du behöva tänka om och försöka använda dig lite mer av dina praktiska skills. Det finns mycket som kan gå fel. Helgen i sig blir dock felfri på de allra flesta sätt, då den bjuder mängder av kvalitativt mys, massa fina gåvor och möjligheter, och en hel del överraskningar som gynnar dig. Du blir på många sätt rik nu, på kärlek, gemenskap, pengar eller saker du behöver, och sammantaget har du allt du behöver nu. Du gör gärna någon slags estetisk eller förskönande förändring i ditt liv, typ ändrar om i ditt hem, i din garderob eller ber din mest talangfulla vän att ge dig en ny frisyr.

Mest romantiska dagar: 19, 24 & 25 december
Lyssna på: The Whispers – This Christmas

Vågen
23 september – 22 oktober
Du har bra med fart för att hinna fixa allt som fixas skall innan helgerna, kära Våg, och är otroligt flitig denna vecka. Inköp, städ, träning, packa väskor, planera, jobba, plugga – du har koll på allt och det enda du verkligen måste dubbelkolla är att allt är som det ska hemma. Till exempel kan du behöva kolla av med familj, sambo eller roomie så era planer matchar och ingen av er har några spontana upptåg på gång som kan krocka. Helgen i sig ser ut som en dröm. Du lyser upp varje rum du går in i, och andra vill mer än gärna vara i din närhet nu. Seriösa, hjärtliga stunder mellan dig och syskon eller någon som är som ett syskon för dig värmer på djupet. En romans mår extra fint denna helg, och många Vågar får en tydligare bild av hur någon egentligen känner för dig nu.

Mest romantiska dagar: 22, 23 & 25 december
Lyssna på: Esther Phillips – Far Away Christmas Blues

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En romans kan få ordentligt med fart denna vecka, kära Skorpion, eller så övergår en crush till att bli ett mer intensivt begär efter någon. Ditt intresse för en sötnos får dig att ta lite för dig ovanliga risker, och det charmar. Den du dras till nu har en fysisk effekt på dig. Men försök inte vara subtil i dina uppvaktningar nu, för då når de inte fram. Istället behöver du vara tydlig, precis som i dina planer för helgen om de innebär resande, tågtider, packning och biljetter. Ge dig själv minimal felmarginal och gott om extra tid och tålamod. Helgen blir helande på många sätt, där du får krypa ihop i favoritpositionen på soffan och bara omges av värme och gos. Du ser till att helgen blir nyttig och vilsam för dig, och är mer pepp på att åka skidor än gå på fest. Hemma är bäst denna jul, och bekvämt är bra. Långa samtal med familjen, se dokumentärer och läsa böcker (till exempel) är det du ser fram emot mest.

Mest romantiska dagar: 19, 24 & 25 december
Lyssna på: Ashanati – Christmas Time Again


Skytten
22 november – 21 december
Du är så redo att stänga av, stänga in och stänga ned, kära Skytt, och det innebär att du är redo att inta soffan och ledigheten med 100% engagemang. Du liksom gör dig så bekväm det bara går denna vecka, och klokt vore att se till att din plånbok har det bekvämt också. Se upp med att spendera pengar nu, för du tappar lätt koll på balansen mellan konto och kvitton. Men att du är hemmakär och bekväm betyder inte att du inte vill att festligheterna ska hållas utanför helgen. Du är väldigt sugen på att få socialisera med de du inte träffat på länge, och du har inga svårigheter att tänka dig en flirt eller två. Du pushar dig själv med lätthet till att till och med ta en vågad chans och till exempel bjuda ut någon nu. Det blir en rolig, social och aktiv jul, där du gör dig så ledig du bara kan och njuter på max.

Mest romantiska dagar: 22, 23 & 25 december
Lyssna på: O’Jays – I Can Hardly Wait ‘Til Christmas

Stenbocken
22 december – 19 januari
Du tar gärna och åker iväg någonstans nu, kära Stenbock, byter miljö och kommer undan den värsta julhetsen, för den faller dig inte i smaken i år. Det blir lätt en rörig jul för dig, med många missade samtal, förseningar och borttappade saker. Så försök att hålla planerna enkla och för dig lättsamma, problemfria och öppna. Du har en hel del att tänka på ändå, så du behöver knappast öka på stressen. Men det blir också en fantastiskt fin helg för dig, även om du har mycket att tänka på och ordna med. Oväntad hjälp kommer från familj och släkt, som ser vad du kämpar med och ger goda råd, eller än mer praktisk hjälp. Du får mycket nu, fysiska presenter eller just hjälp att möjliggöra drömmar och planer. Överflöd kommer i många former nu, och kärleken omkring dig är garanterat en sådan form. Om du har en julflirt på gång kan det bli många minst sagt intressanta stunder mellan er. Var inte rädd för att ta initiativ.

Mest romantiska dagar: 19, 24 & 25 december
Lyssna på: Julia Lee – Christmas Spirits

Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du är på ett otroligt fint humör nu, kära Vattuman, och du är väldigt, väldigt generös. Se upp med att vara lite för generös, gällande både energi, tid och pengar, för du kan lätt tappa greppet lite nu, och bli onödigt slut och pank när helgen väl kommer. Och påminn gärna dig själv om detta flera gånger under veckan, för du är lätt lite extra snurrig nu och blandar ihop saker. Helgen blir fantastiskt fin nu, och andra trivs i ditt sällskap. Du får fina komplimanger och ord från alla håll nu, så ta åt dig! Dessa är troligen finare än alla presenter sammanlagt. Det blir också en socialt aktiv jul, med många återseenden och överraskande möten. Du blir lätt förvånad över att träffa många av de som dyker upp nu, och om det är någon som för ett oväntat besök denna jul så är det du. Den minst otippade kommer gärna och hälsar på just dig nu.

Mest romantiska dagar: 22, 23 & 25 december
Lyssna på: Dolly Parton & Kenny Rogers – Christmas Without You

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du skulle kunna vara bara trött, kära Fisk, men du går in i denna vecka och årets sista veckor med en massor av energi, och sprider den runt omkring dig också. Du får saker gjorda som vore det ingenting, och kan rätta till saker som varit på glid under hela hösten. Det är som att ditt uppdrag är att lämna 2016 som ett välinslaget paket på posten, så att du får en helt ren start på 2017. Du kan vara så effektiv att du tappar bort några vänner på vägen, som du sedan får leda rätt. Helgen kommer med små överraskningar från olika håll, och du slås av insikter kring ditt jobb, din framtid, din ekonomi och inre drömmar som börjar vilja göra sig hörda. Om du blir förvånad av vad dessa drömmar säger, vad du plötsligt längtar efter att få lära dig, plugga, jobba med, så lyssna då noga på hur stark drömmen är. Den må vara plötslig och oväntad, men kan vara fullvuxen ändå.

Mest romantiska dagar: 19, 24 & 25 december
Lyssna på: Sounds Of Blackness – Soul Holidays


Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer