STÄMMER DET IN PÅ DIG TRO?

Veckans Horoskop

Väduren
21 mars – 20 april
En otroligt fin vecka avslutar 2016, kära Vädur, och du kan verkligen känna att något nytt väntar. En stor, spännande utveckling i en nära relation, speciellt en romantisk, kommer oväntat och kanske inte helt genomtänkt, men förbereder dig inför något magiskt. Du gör en viktig framtidsplan nu, tar kontakt med någon som du tänkt be om hjälp eller jobbar faktiskt denna vecka och har några väldigt givande samtal. Du är på väg mot en ny bana när det gäller framtid, och oavsett om det är något helt nytt eller bara ett nytt sidospår du är ute på så kommer chansen att ta det första steget nu. Ett ekonomiskt lyft lockar också. Helgen, och med den nyåret som väntar, kommer med en stark upplevelse av att det nya börjar nu, men försök att ta det lugnt. Många Vädurar dras igång och vill rensa lägenhet, säga upp kontakter, börja träna efter tolvslaget, och överlag gå lite väl hårt på att kicka igång saker. Skynda långsamt, och njut av ett fint nyår där du får fira med dem som står dig närmast.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 29 & 31 december
Lyssna på: Adele – Send My Love (To Your New Lover)


Oxen
21 april – 21 maj
En otroligt fin vecka väntar dig, kära Oxe, där du inser saker om dig själv och ditt beteende, och gärna vill göra stora, plötsliga förändringar. Det är underbart, men ge dig själv lite utrymme att få plats med allt det nya. Många Oxar vill typ inleda en ny träningsrutin eller lägga om sin kost nu, på stört, helt, och det kanske inte är den bästa metoden att göra allt samtidigt. Men ta några viktiga steg! En resa blir fantastisk nu, påminner dig om saker du glömt bort och öppnar fina möjligheter för nya eller fördjupade vänskaper. Om du inte reser kan du få höra något, läsa något eller lära dig något som förändrar din syn på världen. För pluggande Oxar, eller Oxar som befinner sig i den akademiska världen på något sätt, händer något otroligt viktigt inför nyåret, som sätter saker i nytt ljus. Helgen blir strålande, social, med ett romantiskt skimmer som får varje sekund att kännas som en möjlighet nu. Se bara upp för vänner som blir lite för överförfriskade, eller annat strul när saker dragits ut för länge. Det kan vara klokt att inte vara sist kvar på festen i år, då småtimmarna lätt blir lite väl våta.

Mest romantiska dagar: 27, 28, 29 & 31 december & 1 januari
Lyssna på: Beyoncé – All Night


Tvillingarna
22 maj – 21 juni
En lysande vecka väntar, kära Tvilling, där kärlek och vänskap tar över och gör dig varm i hela kroppen. Ett oväntat möte, en överraskningsfest, någon du faller för på en sekund eller en idé som föds mellan två vänner – det händer saker nu som får dig att peppa loss som aldrig förr. Men det rör sig också vad gäller framtidsplaner och besparingar, och du kan få en del riktigt goda nyheter från en chef, en blivande chef eller bara kom på en strategi du ska använda dig av i framtiden för att nå dina mål, både på kontot och i livet. Om du och en sötnos varit lite ur synk, så kan ni hitta att kroppsspråk fungerar alldeles utmärkt för er att kommunicera genom. Helgen blir otroligt fin den också, men du fokuserar mer på att drömma om vad ett nytt år kan innebära, än att festa hejvilt. Det ser ut att bli ett ordnat nyår för dig på ett sätt, där du med lugn och framtidsfokus undviker kaos, och istället kommer i kontakt med dina mer kreativa sidor.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 29 & 31 december
Lyssna på: Justin Bieber – Sorry


Kräftan
22 juni – 22 juli
En oväntad nyhet skakar om lite denna vecka, kära Kräfta, när det visar sig hända saker både på din bostadsfront, såväl som din arbetsfront. Den nya situation som öppnar sig nu är nästan för bra för att vara sann, och du kan behöva tänka efter om den faktiskt också är det. Det här är en följetong som utvecklas under året. Många Kräftor reser nu eller har besök av en långväga gäst, och mötet med känslan av något nytt betyder mycket. En relation formas eller fördjupas nu och många Kräftor går nykära in i nyårshelgen. Om du har en långväga gäst nu, som du tror att du vill inleda en relation med, så är det här helgen det blir ni. Nyåret sprakar av inspiration och hopp för framtiden, och det blir en magisk kväll på alla sätt. Se bara upp för att få för mycket av det goda, det är många som tar i lite mer än nödvändigt detta nyår.

Mest romantiska dagar: 27, 28, 29 & 31 december & 1 januari
Lyssna på: Selena Gomez – Good For You


Lejonet
23 juli – 23 augusti
En chansning du tar leder till att bli mer än du trott, kära Lejon, och det här gäller till exempel om du erbjudit dig fixa en spontan nyårsfest, eller gått med på en ovanlig dejt. Du har kanske inte än helt greppat vad detta kan innebära, men är mer intresserad av att något stort ska hända än att det blir något förutsägbart och o-magiskt. Det är ett viktigt nyår för dig, för du har ett starkt inre behov av att få tvätta av dig det gamla, bli ren och fri från det, och möta något helt nytt. Och du är absolut beredd att jobba för det. Så du ställer gärna till med festligheter, gör storartade nyårsplaner eller styr upp en spontan resa mot nya destinationer. Du firar in nyåret så som en nyår ska firas in, med pompa och ståt, ritualer och fanfarer, och avlägger gärna ett nyårslöfte som har antingen med jobb eller träning att göra. Om du funderat länge på att göra en lång resa, så kan du nu få tecken på om det är dags att boka.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 29 & 31 december
Lyssna på: Lorde – A World Alone


Jungfrun
24 augusti – 22 september
Håll koll på din ekonomi, kära Jungfru, för samtidigt som du haft gott om inkomster nyss, så kan lite vad som helst hända när du glömmer att hålla koll på saldot. Å andra sidan kan du få en gyllene chans att tjäna lätta pengar nu, och det kan bli en otroligt givande historia. Men framförallt händer mycket i ditt kärleksliv denna vecka, och en attraktion som utvecklas är svår att kontrollera nu. Du är redo att satsa på något, en ny sötnos eller en ny inställning till relationer, och gör det gärna samtidigt som du firar in det nya året. Fira försiktigt bara, för det händer lätt att du och någon som står dig nära råkar ut för missförstånd, som gärna ökar i antal under småtimmarna. Fira med de du gillar bäst, och var generös med din kärlek till dem, för att möta året på bästa sätt. Ta hand om varandra.

Mest romantiska dagar: 27, 28, 29 & 31 december & 1 januari
Lyssna på: Veronica Maggio – Bas Gillar Hörn


Vågen
23 september – 22 oktober
Det händer otroligt mycket för dig denna vecka, kära Våg, där ett projekt du är investerad i eller en livssituation snabbt utvecklar sig, fördjupas eller blir något mer. Allt kan hända i en romantisk relation nu, där ni båda vill mer, och det plötsligt. Om du flirtat med någon innan jul och ni nu inte hörts, så kan drabba samman under dramatiska förhållanden nu. Något stort rör på sig. Men du försöker också bara leva som vanligt under årsslutet, vara nyttig eller åtminstone försöka hinna med en del småsaker du behöver få gjort. Eller så kickar du alla sådana tankar åt sidan, och göttar ned dig ordentligt i soffan. Det är lite allt eller inget nu. Vad gäller familj är det svårt att komma undan nu dock, och det blir istället långa djupa samtal med egna eller svärföräldrar. Vågar som kikar på bostäder kan göra ett oväntat fynd nu. Nyårshelgen blir finfin på alla sätt, även om du helst firar under lugnare omständigheter, helst med familj och många kramar.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 29 & 31 december
Lyssna på: Frida Hyvönen – Min Stad


Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du har på sätt och vis en omtumlande vecka framför dig, kära Skorpion, för du kan råka på insikter om dig själv och ditt liv som du inte trodde skulle dyka upp nu, och inte heller framstå så självklart. Något som du eller någon annan burit på, någon sorts hemlighet, är på väg fram i ljuset nu. Men du får också visa hur stark du blivit, din självrespekt visar sig på styva linan nu, och ingen kan trycka ned dig. Samtidigt är det en otroligt romantisk, kärleksfull och rolig vecka som väntar, där många Skorpioner är på väg på en spännande resa för att få ny energi. Nya personer, nya traditioner, nya nyårsritualer väntar denna nyårshelg. Men romantiken är alltså stark, och det här kommer du märka av med ökad intensitet under helgen. Det händer mycket mellan dig och någon du precis träffat nu, och det kan nästan vara så att du behöver ta det lite lugnt för att det inte ska bli för mycket av det goda för snabbt.

Mest romantiska dagar: 27, 28, 29 & 31 december & 1 januari
Lyssna på: Drake feat. Rihanna – Take Care


Skytten
22 november – 21 december
En otroligt fin vecka väntar, kära Skytt, som badar i romantik, kärlek och massor av vänner. Du för gärna ihop vänner som inte träffats förut, eller presenterar en sötnos för en gammal vän, och det här blir oväntat intressant. Det visar sig att du är en rik person vad gäller kärlek och vänner i ditt liv. Men det är också en vecka där mycket handlar om familj, och det kan bli rätt slitigt om du spenderat mycket tid med just familjen redan. Ni har många bra snack och sådär, men du kan också känna att du snabbt blir rastlös runt familj. Det är en fin nyårshelg som väntar också, men många Skyttar firar småskaligt i år, och trots allt, ofta med just familj. Om du firar på större sätt, så ser du till att kvällen har allt som den borde, och bjuder gärna till lite extra. Du har gärna festen hemma hos dig, även om det är ett beslut som du under nyårets småtimmar känner dig lite tveksam till hur genomtänkt det var.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 29 & 31 december
Lyssna på: Nicki Minaj – Your Love


Stenbocken
22 december – 19 januari
Det blir en intensiv vecka som avslutar året, kära Stenbock, där det händer saker överallt. I familjen, kring jobbet, i ett projekt, en ny bekantskap, och inte minst inuti dig. Saker snurrar på vad gäller jobb och projekt du är involverad i nu, och du kan få en hel del goda nyheter som du absolut inte räknat med nu. Det är en gyllene vecka för att kicka igång saker, för att starta upp något eller för att våga kontakta någon som du vill göra något ihop med nu – även om ni inte känner varandra så bra. Våga ta initiativ nu, trots att det är mitt i mångas ledighet. Men det är också en flirtig och social vecka, och Stenbockar som är mer intresserade av kärlek kan ägna sig åt att flirta och charma mest hela helgen. En stark attraktion mellan dig och en ny sötnos är påtaglig nu, och om du vill inleda en ny romans så är timingen perfekt. Många Stenbockar reser under helgen, för att starta det nya året med så mycket nytt som möjligt.

Mest romantiska dagar: 27, 28, 29 & 31 december & 1 januari
Lyssna på: Outkast – SpottieOttieDopaliscious


Vattumannen
20 januari – 18 februari
Du är gärna på resande fot denna vecka, kära Vattuman, och om du inte befinner dig på en främmande ort så har du gärna omgett dig med personer som inte vanligtvis finns i din närhet. Du kan bli rejält överraskad nu, av någon som gör en spontan-visit. Om du själv gör en sådan blir det också succé. Du har också turen att göra en del smarta ekonomiska drag nu, så även om pengarna går, så hittar du sätt att balansera tillbaka budgeten, och tackar gärna ja till andras generositet. Inför nyår kan du ha en känsla av att det betyder något stort att det blir ett nytt år, och gör en ganska djup inre koll med var du är jämfört med förra året, och vad du hoppas på inför det nya. Att skriva av dig om det här är ett hett tips. Det händer något när du skriver ner saker nu. Nyår blir fint, oavsett om du firar stort eller smått, så om du känner för ett vilsamt nyår är det mer än okej.

Mest romantiska dagar: 26, 27, 28, 29 & 31 december
Lyssna på: Solange – Junie


Fiskarna
19 februari – 20 mars
När denna vecka dundrar in kan du komma att fråga dig själv vad som egentligen hände, kära Fisk, och det är ingen dålig sak. Djupa känslor av glädje och lust släpper loss nu, och även om du inte visar det utåt på en gång, så bubblar det inom dig. Om du har mycket att tänka på nu kan du lätt bli irriterad, och andra kan undra vad du är sur över, men det är lugnt, du har bara mycket som händer samtidigt, och är extra känslig. Men du drar dig inte undan, utan det är ute i världen du vill vara, framförallt med dina vänner. Det är otänkbart för dig att inte vara omgiven av de du älskar, de som älskar dig, detta nyår, och du gör allt för att göra det till ett kärleksfullt firande för er och er vänskap. Ett otroligt fint nyår blir det för dig, ett hoppfullt sådant, där det också finns en absolut chans till romans.

Mest romantiska dagar: 27, 28, 29 & 31 december & 1 januari
Lyssna på: Chaka Khan – Through The Fire

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer