https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

STYLE THE T-SHIRTDRESS W. JEWLERY

AMAZE.SE

Få ihop din look i höst. Jag har verkligen fått upp ögonen för T - shirt klänningar! Den är så enkel, ett basplagg att ha i garderoben samt ett plagg som du verkligen kan bära till alla tillfällen. Jag äger själv en hel del, svarta, gråa i olika nyanser, långa och korta modeller. Ja dem har helt enkelt tagit över i garderoben. Jag brukar bära dem till skolan då jag verkligen inte har någon aning om vad jag skall ha på mig. På med klänningen, ett par sneakers och på med smyckena så är du redo. Jag brukar vilja lägga fokus på detaljerna när jag bär så pass enkla kläder, några favoriter ovanför.

Det enkla armbandet som samtidigt är sååå galet snyggt matchar jag ihop med lite blingbling i form utav ett par örhängen. Jag måste verkligen tipsa om en hemsida vid namn Amaze.se där du finner både armband, halsband samt örhängen. De säljer smycken till riktigt bra priser med ett stort utbud. Smycken ifrån exempelvis , Orelia, Isabella Löwengrip´s egna kollektion och många fler. Jag har hittat galet mycket och redan beställt hem en hel del!

Nu får ni även 15% rabatt om ni beställer ifrån deras webbshop om ni anger amazecelina beställt i kassa. Koden räcker fram tills den 10 november. Puss & kram

I samarbete med Amaze.se

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer