https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

SUNGLASSES FOR SPRING

1. HÄR - 2. HÄR - 3. HÄR

4. HÄR - 5. HÄR - 6. HÄR

7. HÄR - 8. HÄR - 9. HÄR

Vårens solglasögon. Jag tror att alla är ute efter ett par nya solglasögon nu när solen börjar kika fram. Jag kan i alla fall säga att jag har nog letat igenom alla hemsidor som ni kan finna på nätet. Här är mina top 9 som jag tror kommer fungera för alla olika ansiktsformer. Sen finns det ju alltid olika modeller som man själv fastnar för och jag gillar ju ett par svarta bågar med lite karaktär. Så skulle nog vilja säga att nummer 1. och 8. är mina favoriter. Just för att dem går till allt i garderoben (speciellt min svarta garderob, ni som vet ni vet....). Men sen är det ju alltid roligt att ta ut svängarna lite, så som ett par solglasögon i en brun nyans, such as number 5. Älskar dem med.

tips nummer 1. är att först välja ut en färg som man tror kan komplettera din garderob. I mitt fall så är det en svart båge som jag bör investera i först.

Tips nummer 2.
är att välja en båge som passar ens ansiktsform. Kan länka till en mall HÄR. Jag har ett relativt runt ansikte, så för min del så ska jag kika på glasögon som är fyrkantiga. Vill även påpeka att det endast är riktlinjer och att man ABSOLUT kan ha alla olika former på bågar. Jag har bl.a. runda, fyrkantiga och ovala solglasögon.

Tips nummer 3. är att PROVA. Prova, prova & prova. Det finns som sagt 1000 olika modeller i alla olika färger. Det är så himla svårt att beställa via nätet om man inte vet vad man är ute efter. Så jag skulle säga att gå ut i olika butiker och prova er runt. Det gäller olika varumärken och former. Sen finna det ju undantag, nämligen hemsidor där du kan låna hem olika bågar.

Hoppas att ni har fått lära er lite nya tips & trix på hur ni hittar era perfekta solglasögon.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer