THE CHRISTMAS LIST - PART 2


Christmas in just a week...

Lånade en #jultag ifrån Lovisas blogg, så här är julfrågor samt svar!


21. När vill du att första snön ska falla?
Idag på Lucian ju!!! (ser dock ut som en omöjlighet)

22. Har du någonsin haft en grön gräsmatta på julen? Nej det tror jag inte, hahah!

23. När tycker du att det är dags att pynta? Hemma hos oss brukar vi julpynta inför första advent. Men julgranen brukar få komma in i huset bara några dagar innan julafton.

24. Finns det något du vill göra mindre av denna julen? Något som alltid brukar ske under själva julaftonen är ju såklart lite små tjafs, allt eftersom att alla är lite smått stressade eller kanske nervösa, så lite mindre av det i år kanske (syftar även på mig själv som brukar vara allmänt stressad för att jag vill att det ska bli så bra som möjligt)

25. Vilket färgtema tycker du passar bäst på julen? De färger som jag älskar under julen är ju självklart, rött i alla dess nyanser, grönt, svart, silver, guld och glitter (även om det inte är någon färg...)

26. Kan du komma på något negativt med julen? Något som kan vara negativt med julen är väl kanske att alla inte har den turen att få vara omringade av nära & kära så som jag har fått möjlighet till.

27. Blir du oftast mättad när julen är slut eller vill du ha mer jul? Efter att julen har varit här så brukar jag faktiskt vara väldigt nöjd. Kanske att man har kvar julen i huset fram till nyår men sen är det att börja på ny kula bara.

28. Vad brukar framkalla mest stämning på julen/december? Julkalendern är ett bra tecken på att julen är här, men även alla juldekorationer som pryder staden och allt pynt som man har hemma. Riktigt mysigt ju!

29. Leker du i snön, åker pulka eller bygger snögubbar? Nej det är väl inte riktigt min grej, men om småsyskonen vill ut så är det ju självklart att jag följer med!

30. Vilken är din favorit julfilm? Oj vilken svår fråga men Grinchen - julen är stulen, är ju en klassiker!

31. Klär du dig fint på julen? Ja absolut, ett tillfälle till att verkligen klä upp sig enligt mig!

32. När öppnar du dina julklappar? Efter att vi har kollat på Kalle Anka och efter att vi har fått i oss lite mat (vilket var fruktansvärt när man var liten, alltid skulle man ha ätit innan det var dags för julklapparna)

33. Julönskningar? Denna är så svår, då jag egentligen inte önskar mig något särskilt inför julen... vilket är lite jobbigt då mamma önskar att jag skall ha fått ihop en önskelista idag...

34. Vilken är din favoritjullukt? Kanel, alla gånger!

35. Vad heter din/dina favoritjullåtar? Åh jag har tyvärr en tendens till att tröttna på alla jullåtar innan det ens är julafton eftersom att dem är ÖVERALLT, HELA TIDEN.... Så kan tyvärr inte svara på denna

36. Gör du snögubbar? Ja men självklart görs det iallafall minst en under juletid om ifall att det ligger snö på marken!

37. Favoritjulkalender? Tyvärr så är jag inte så insatt i julkalendrarna så inget bra svar...

38. Konstigaste julklappen? Oj den konstigaste julklappen måste nog vara när mamma & pappa köpte 30 par strumpor till alla barnen då de tyckte att alla strumpor i hela huset bara hade försvunnit.

39. Vad är viktigast på julen? Det viktigaste under julen för mig är nog att alla i min närhet skall vara samlad och att alla ska må bra.

40. Hur är din jul? Min jul skulle nog kunna beskrivas som traditionell, fylld med kärlekt (trots det lilla tjafs som uppstår innan man skall åka iväg till släkten) och bara helt underbar. Bästa tiden på hela året enligt mig!


Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer