THIS OR THAT


Chips/
godis – Chips, alla dagar i veckan, vem älskar inte Västkust chips med havssalt (!!!)

Byxor/klänning – Klänning, är verkligen inte ett stort fan utav jeans, i så fall kostymbyxor.

Utekväll/hemmakväll – Usch, jag hatar att behöva välja mellan dessa två för jag gillar båda lika mycket. En galen utekväll kan jag värdera precis lika mycket som en mysig hemmakväll framför er film tillsammans med en vän.

Mascara/läppglans – Läppglans, känner mig såå mycket finare med lite gloss på läpparna. Kan göra så mycket verkligen.

Laga mat/bli serverad mat – detta är inte ett så svårt val om jag får säga det själv. Bli serverad mat absolut! Är tyvärr ingen mästerkock i köket så får passa över det till någon annan.

Plattat/lockigt – en mycket svår fråga. Brukar oftast ha håret lockigt men gillar mitt hår när det är platt också, hmm kan nog inte bestämma mig.

Klackar/sneakers – Klackar, tycker verkligen att det är såå snyggt med klackar, dock är det inget som jag brukar ha i vardagen men till fest, absolut!

Midsommar/julafton – Midsommarafton utan tvekan, jag älskar Midsommar. Alla är klädda i fin fina kläder, blommor i håret och humöret på topp. Att inviga sommaren på ett bättre sätt finns nog inte.

Vänner/familj – Familj är faktiskt det som är allra viktigaste, även om mina vänner är hela min värld.

Singel/Förhållande - självklart förhållande.

Film/serie – Film.Har aldrig varit en tjej som har kollat på serier tyvärr. Har inte tiden att kolla på det känns det som, men har kollat igenom Gossip Girl 1 gång men mer än så är det tyvärr inte...

Sminkad/Osminkad - Föredrar verkligen att vara sminkad. Visst har jag dagar då jag inte orkar men till stor del är sminket på. Känner mig mycket fräschare med smink på och jag tycker verkligen att det är så roligt med smink!!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer