THIS YEAR THROUGH INSTAGRAM

Året inleddes i Sälen där nyår firades tillsammans med familjen och några vänner. Janurai bjöd även på minusgrader vilket ledde till fler lager kläder samt tjocka jackor. Den 20:e så fyllde även lilla jag 18 - år vilket var helt galet. Det firades på bästa sätt tillsammans med familjen och vännerna.

Februari började med ett bloggsamarbete tillsammans med yhush.com vilket resulterade till såå galet sköna underkläder och inte tala om sköna! Jag införskaffade mig även lite nytt smink då det behövdes fyllas på. Först in var Anastasias Cream Contour kit som jag bara älskar och som jag även snart har tagit slut på.... Sedan så blev det även en hel del festligheter då en hel del vänner fyllde år.

Ja mars började med lite födelsedagar för lillasyster och pappa. Det blev även en hel del stopp på Espresso House då de verkligen har dem godaste mackorna i staden! Sedan så blev det även lite fler samarbeten under månaden vilket resulterade till en ökning här på bloggen i antalet läsare!

Min andra WOS päls blev införskaffad och oj vad glad jag är för att jag köpte en till! Den är använd galet mycket. Sedan så hittade jag mig även en hel del nya kläder som självklart var tvunget till att visas på bloggen. I slutet utav juni så väntades det även Summerburst som jag hade sett fram emot under en väldigt lång tid! Efter Summerburst helgen så blev jag dessvärre sjuk och det var då hela sommaren vände för min del...

Sommaren började som sagt inte på bästa sett då jag blev sjuk men efter två veckor på sjukhuset så kom jag därifrån och midsommar firades i Bohuslän. Det var även starten på vår båtsemester som ungefär varade under fyra veckor. Det blev stopp på bl.a. Marstrand, Smögen, Käringön, Anholt och många fler ställen.

Det bjöds även på 18 - års fester under sommaren och det kändes helt underbart att få komma ut och träffa folk efter att både ha vart sjuk samt iväg på båtsemester. Det blev även en hel del middagar tillsammans med vänner samt några besök på Liseberg.

Här blev det en del kvällar ute i studion, där de bland annat fotades för samarbeten samt för bloggen. Det blev även överraskningar för bästa vännen då han fyllde år! En utflykt iväg till Göteborg där han vänner hoppade på tåget vid olika stationer så att han inte skulle kunna förstå något. Riktigt lyckat enligt mig!

Sommaren började gå mot sitt slut och jag gick tillsammans på stan med syskonen för lite egentid med dem. Det införskaffades även lite nyheter på skönhetshyllan. I samma veva så började även skolan och mitt företag började dra igång! Det var besök på banken, olika klädbutiker samt även design av hemsida och mycket mer!

StyleMe startades och jag blev utsedd till månadens företag i Halland vilket var en kickstart för mitt företag. Detta ledde till bokningar och jag började jobba på riktigt med det! Det började även kyla på här hemma i Sverige vilket betyder att man äntligen får elda i huset (älskar!!!) Sedan så var det självklart återblickar till Smögen och värmen.

Jag och mamma var på besök i Falkenberg och hittade oss lite saker inne på Girl Next Door. Vid samma besök så stötte jag även på gamla vänner som jag inte träffat på ett bra tag. Sedan så tog jag ju KÖRKORT vilket för mig var helt underbart! Att få ta det efter att jag hade vart sjuk samt att få friheten till att kunna köra vart jag vill när jag vill är bara helt underbart!

Det började dra sig mot kallare tider och jag fick en hel del arbeten i skolan vilket ledde till många kvällar med kaffe i handen för att få allting i ordning. Det blev även mer uppdrag för StyleMe.

Jag började jobba på mitt nuvarande jobb som jag förövrigt trivs galet bra på (helt underbara tjejer att jobba med!) Sedan så fyllde vänner år vilket självklart firades ute på krogen med mycket dans! Det hann även med en hel shopping inför vinterns trender!

Fler bloggsamarbeten och även lite fler tips om skönhet. Under den nu sista månaden så har allt bara varit positivt. Funnit mig en helt underbar person som jag bara längtar efter just nu, men inte långt kvar tills att han är hemma igen.

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer