VACATION ESSENTIALS +

Hej från ett soligt Sotogrande! Jag har precis gjort i ordning mig inför kvällens festligheter och när jag väl stod där och sminkade mig så kom jag på, att varför inte berätta om vad jag har med mig för smink inför semestern! Så eftersom att det är så varmt ute (cirka 35 grader) så är det inte det mest smarta att packa på ansiktet med smink i mängder. Så här kommer mina MUST HAVES inför semestern:

Solskyddsfaktor - absolut det viktigaste nu när solen är som varmast. Fick inte med mig den på bild men en sådan är bara ett MÅSTE i necessären. Applicera under hela dagen och du slipper bränna dig.

Strobe cream - denna använder jag tillsammans med min ansiktskräm för att få lite lyster i ansiktet. Istället för att använda foundation så tar jag denna och får som sagt världens finaste lyster. Denna ifrån MAC och ligger runt 400 kronor.

Concealer - i dem flesta fallen så känner jag att jag villa använda lite concealer precis under ögonen för att pigga upp ansiktet. Dock endast lite för att slippa den där tunga sminkningen.

Solpuder - kanske inte ett måste för alla men iallafall för mig. Jag gillar att applicera lite solpuder precis på käkbenen och upp i pannan för att få en liten extra bränna.

Läppstift - något som inte smälter är iallafall läpprodukter, så ett eller två läppstift brukar få följa med. Ett i nude och ett åt det lite mer rosa hållet! Perfekt!

Prep & Prime - ett sprut av denna och sminket är komplett. Ger lyster och sätter sminket på platsunder dagen!

Xoxo. C

Gillar