VAR DIG SJÄLV

VARA DIG SJÄLV OCH LÅT INGEN ANNAN DÖMA DIG

- Varför tar vi idag åt oss så mycket av vad folk säger om oss?
​- Varför ska vi lyssna på alla andra förutom oss själva?
​- Varför går vi inte vår egen väg?


I dagens samhälle håller vi oss väldigt ofta till dessa "ramar". Ramar som ska vara normala. Saker som ska passa in och som absolut inte får sticka ut ur mängden.

Jag är så trött på detta. Varför ska man passa in, varför ska man inte gå sin egen väg? Är det för att vi inte vågar och är rädda för att vi ska bli dömda utifrån vad vi gör. Detta är fel enligt mig. Våga.
​Våga göra din egen sak, våga stå för dina tankar och framförallt, våga vara dig själv!

Varför ska DU behöva vara någon annan för att passa in. Nu räcker det, det har gått för långt och jag orkar inte höra mer om det "normala". Jag själv känner att jag inte tänker leva för att passa in, för att bli accepterad av folk. Jag ska leva för mig själv och ingen annan. Jag ska gå i dem kläder som JAG tycker om och som gör att JAG trivs med mig själv. Jag tänker ta på mig mitt smink för mig själv och jag tänker endast vara mig själv. Det är något väldigt viktigt, man ska trivas med sig själv och du ska vara stolt över dig själv.

Lär dig älska och var nöjd med dig själv och ta vara på det som du tycker är bra med dig själv, som du gillar och är nöjd över. Låt ingen säga till dig om hur du ska agera för att passa in och låt ingen kasta skit på dig. Stå upp för dig själv. NU.


Ingen annan har någon alls rätt till att tycka och tänka saker om dig. Skit i alla dumma ideal och allas godkännande till saker och lev efter vad du själv tycker är bra, efter ditt egna motto och ditt egna mål. Att man skall leva och sträva efter dumma ideal är faktiskt idiotiskt. När det kommer till utseende framförallt. ALLA människor är olika och det är de som är vackert. Tänk om alla skulle vara likadana och tycka likadant, hur tråkigt skulle inte det vara? Så skit i alla ideal och gå utanför ramarna. Lev hur du vill, köp vad du vill, se ut som du vill för ingen har rätt till att döma dig. PUNKT SLUT.

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Sååå himla bra inlägg Celina, jag blir så lycklig! Älskar att det är någon som tar upp dessa saker, det gör verkligen skillnad!!! Du är bäst