VECKANS HOROSKOP - VECKA 10

Väduren

Den här veckan kommer tre planeter att mötas i Fiskarnas tecken. Solen, Neptuns och Venus. Det är väldigt speciellt, oerhört mjukt, subtilt och kanske även förrädisk tid som väntar dig nu Väduren. Det som sker i det blöta 12:e huset är inte tydligt för dig. Det kan upplevas dimmigt, känsloladdat. Sanningen och framförallt tydligheten kan vara svår att komma åt nu. Stor varning för försäljare och andra personer som vill ha din energi, pengar, ditt stöd eller se till att du byter åsikter. Det kan vara svårt att komma åt elden inom dig nu! Den är ju ditt livselixir och allt Väduren behöver för att känna att sig hemma.

Positivt om detta då: Bästa tillfället att vara ensam med sig själv, att meditera, att komma i kontakt med sitt eget högre jag och möta ljuset inom sig. På lördag blir månen ny i ditt 12:e hus Fiskarnas tecken. Man kan tro att ingenting händer nu.. men det är helt fel faktiskt. Här ligger hoppets frö och gror, dina drömmar växer till sig och snart kommer ditt nya liv faktiskt att rulla igång. Om du gör en månritual så önska in våren och vad du vill att framtidens ska innehålla. I år går vi in i Vädurens tecken lördagen den 20/3 kl 10:37.

Oxen

För dig kära Oxe känns livet njutbarare än det har gjort på länge för det. Det är en mysig, mjuk och subtil energi som flödar här vilket lätt översätts till vårkänslor, förälskelse och andra underbara ting. Otrevliga, stressande Mars lämnande ditt tecken den 4/3 och nu går säker för honom i två år framöver. Vi har en avtagande måne på gång och du bör om möjligt ta det lite lugnare med dig själv den här veckan och se till att få kvalitetstid med dig själv och kanske även med din älskling?

Om du inte har någon sådan på plats är det inte omöjligt att chanserna för attraktion ökar under dessa stjärnor. Din gudinna, den vackra Venus befinner sig i Fiskarna, där hon faktiskt har PimeTime. Venus är exalterad i Fiskarna och den mysiga känslan spiller över på dig och ditt liv också. Du som är kreativ, skapar musik, konst eller annat är nära sin musa. Det kan man även säga om den som vill ägna sig åt inre utveckling och andligt arbete för när Venus möter Neptunus finns där inga hinder alls. Den kommande helgen är av ett gudomligt slag för där möts Neptunus och Venus och vi har också en nymåne som äger rum i ditt utåtriktade 11:e hus.

Tvillingarna

Man kan ana att det är fullt ös i ditt liv Tvillingarna dessa dagar. Heta Mars dundrade nyligen in i ditt första hus och här behöver du inte sitta och undra när saker ska hända. Tanke och handling är samma sak nu och din energi är verkligen på topp! Nu tar du livet i dina egna händer och ser till att du får det blir precis som du vill ha det.

Hela tre underbara planeter färdas igenom ditt 10:e hus. Oh! Det är den högsta och mest synliga punkten i horoskopet och där behöver du inte ens anstränga dig för att få uppmärksamhet. Universum kärleksfullt och belönande emot dig. Det är en välsignad, härlig och kärleksfull energi som dominerar hela veckan.

Det är Fiskarna och dess styrare Neptunus som tar hela showen. På tisdag möter Solen och Neptunus varandra och till helgen är verkligen maxad för där är din styrare Merkurius äntligen ute ur skuggfasen. Där blir månen ny i Fiskarnas tecken och där kommer även Venus och Neptunus – de två mest skira och finstämda energier som finns att sammanstråla. Månen kommer att bli ny i ditt 10:e hus på lördag, även detta sker samtidigt som allt annat underbart! Om du gör en nymåneritual kan du väl meditera och se om du kan få en vision om din yrkesmässiga framtid och vad nästa steg bör vara?

Kräftan

Under förra lördagen gick månen in i sitt sista kvarter och därifrån är månen avtagande. Vi närmar vi oss nu de dagar i månaden som vi kallar för mörkermånen eller utandningen. Släpp taget om det gamla, samla dig, hämta energi. Du ska helst inte vara så aktiv nu. Väldigt passande i veckans tema är den gudomliga trio som nu rör sig igenom Fiskarnas tecken och samtidigt igenom ditt andligt medvetna 9:e hus. Det är en ljus, hög och lätt, intuitiv energi närvarande som hjälper den som vill höja sitt medvetande. Det finns gott om falska profeter där ute så lyssna hellre till ditt eget hjärta. Sök hellre sanningen inom dig, än att den får komma till dig utifrån. Meditera, chilla och spendera din tid med dig själv eller möjligen med en närstående du synkar med utan ord. Solen och Neptunus möts under tisdagen vilket understryker just det jag berättat ovan.

Om det är så att du ska delta i ett retreat eller på annat sätt medvetet jobba med dig själv till helgen är du helt rätt ute. Ett fantastiskt utbyte av energier sker nu mellan Solen, Venus och Neptunus som är i konjunktion. Dessutom kommer Merkurius att vara ute ur skuggzonen på lördag. Sist, men inte minst.. infaller en nymåne på lördag i ditt 9:e hus.

Lejonet

Det kan vara lite segt och kanske till med motigt och med början av veckan. Vi har en avtagande måne och generellt är det ganska låg och vi går mot mörkermånens tid. Om du ändå vaknar med ett leende på läpparna och känner dig pigg, glad och entusiastisk så beror det endast på att du är en underbar person.

Solen, Neptunus och Venus lyser nu upp ditt djuplodade 8:e hus vilket belyser själens skrymslen och snår och här är är det livets stora frågor som bearbetas. Tankar kring relationer och ansvar kan förekomma. Med dessa positioner får du inget ifrån universum, ditt inre ljus lyser helt av dig själv utan kosmisk uppbackning.

Solen möter Neptunus under tisdagen vilket kan vara en förvirrande kombination. Det kan vara helt underbart nu men under dessa stjärnor kan man aldrig riktigt veta. Neptunus kan ge såväl andlighet eller illusion? Oavsett vilket kan man inte förstå situationen till fullo förrän långt senare. Gott råd är att inte fatta några stora beslut, inte svara på andra människors eventuellt dumma kommentarer utan helst bara låtsas som ingenting. Sätt på en bra låt, dansa och mys. Det är Fiskarna när det är som bäst eller jobba med det andliga. Lördagens nymåne infaller i ditt 9:e hus.

Jungfrun

Åh Jungfrun! Du är en av de få som helhjärtat kan ge sig hän och ta till sig all den här gränslöst skira, andliga och känsliga energin och förstå den. Astrologiskt sett är detta en väldigt upptagen vecka som underbara Solen, Neptunus och Venus möts på flera olika sätt. Helgen är underbar, för att inte säga förlösande. Det är som att vända blad, att börja på nytt men ändå stå omgiven av underbar kärleksfull energi. På lördag kommer din styrande planet Merkurius äntligen att lämna skuggzonen och vara ”fri” att tänka nya tankar. Härifrån startar nya äventyr. En annan sak som stödjer den tanken är förstås Mars ganska nya position i Tvillingarnas tecken. Den höjer spänningen och temperaturen. Nu kan kärleken vara kännas innerlig, villkorslös och speciell. Relationer kan starta under dessa stjärnor också. Låt de som händer ske av sig självt bara. På lördag infaller nymånen i ditt relationshus, det 7.e huset!

Vågen

Jobba inte ihjäl dig nu för det är möjligt att perfektionisten i dig kanske har satt ribban väl högt? Om vänder blicken ifrån ditt arbete kommer du att se att en fin tid väntar. Din styrande planet Venus befinner sig hack i häl efter den livgivande Solen och sprider ett härligt skimmer.

På tisdag har vi en underbar Sol/Neptunus konjunktion som är toppen för den som behöver andligt ljus men mindre bra för den som måste göra konkreta val. Tro inte på allt du hör och var inte för snabb i dina omdömen om andra. Just den här planetkombinationen är berömd för irrljus och felaktig information. Det är i det detaljrika 6:e huset som allt händer nu och det kan vara lätt att snöa in sig på en detalj istället för att zooma ut och se den stora bilden. Om du har möjlighet att skjuta upp beslut, i synnerhet om de är av emotionell karaktär så gör det.

Det 6:e huset handlar om arbete, hälsa men också om de dagliga rutinerna och egenvård. Lördagens nymåne innebär en nystart för oss alla. Du kan göra dig gott att gå till en massör eller testa någon härlig behandlingsform? Denna nymåne kan också visa vägen till nya arbetsmöjligheter.

Skorpionen

Vi har en märklig vecka med maxade transiter framför oss och ärligt talat finns en oerhört vacker potential i skeendena. Venus, Solen och Neptunus rör sig i samlad trupp igenom Fiskarnas tecken och ditt kreativa 5:e hus vilket förstås är underbart. Detta kan inspirera det gudomliga, väcka liv i din skaparlust, få hjärtat att klappa och förälskelser att blossa.. Härligt! Om du känner att hjärtat öppnas ska du självklart njuta av stunden men kanske hålla ett vaksamt öga öppet trots allt. När man är på högsta höjd kan fallet ner faktisk också kännas rätt hårt.

Nu kanske det här låter som att jag bara talar om kärlek, men det kan precis röra som alla sammanhang inklusive pengar. Venus och Solen är förstås alltid bäst men när Neptunus har ett finger med i spelet man aldrig veta. I värsta fall det visa sig vara en luring som leder dig käpprätt åt fel håll! Okay, Skorpio – nu vet du.

På lördagen kommer en nymåne att infalla i ditt 5:e hus. Nytändning, nystart härifrån kan dina tankar, drömmar och idéer ta fart och växa sig stora.

Skytten

Mars har nyligen anlänt till ditt 7:e hus som ofta benämns som kärlekens hus. Nå, det kan vara en sanning med modifikation eftersom detta hus även inkluderar de vänner vi valt in i vårt liv och våra öppna fiender. Detta kan vara värt att minnas som Mars är krigets gud. Samtidigt som detta pågår har en underbar planettrio samlats i ditt hemkära fjärde hus. Venus, Solen och Neptunus tillsammans kan vara det underbaraste man kan tänka sig. Här finns möjligheter till medvetandehöjande energier, intuition, andligt ljus. Det bästa skulle vara om du fokuserar på dig själv och andligheten. Som förrädiska Neptunus inte sällan representerar illusion kan här också finnas underlag för missuppfattningar, tårar och i värsta fall skitsnack eller gräl.

Oj, det här passar inte alls in med din hjältemodiga profil Skytten! Din grej är ju att vara räddaren i nöden som av hela ditt hjärta vill det bästa. Underbar och älskad av alla? Hur ska du fixa det här? Gamla beprövade trick som att räkna till 10 innan du exploderar, eller att tänka efter före är sådant bör du använda dig flitigt av. Ingenting är så illa som det verkar.

Lördagens nymåne infaller i ditt 4:e hus vilket kan välsigna ditt hem och ge dig en ny start på hemmafronten. Vad är det du planerar där Skytten? Renovering, styling eller bjuda över folk till dig?

Stenbocken

Den här våren är kommer flitens lampa att lysa och det finns en ständig fokus på jobb och kanske även affärslivet? Att heta Mars nyligen har anlänt till ditt flitiga 6:e hus understryker den känslan.

Bäst nu är det underbara skimmer som kommer ifrån Venus, Solen och Neptunus som alla tre rör sig igenom ditt pratglada, sällskapliga tredje hus. Härligt! Med den här massiva gudomliga närvaron i horoskopet kommer din charm, popularitet och stjärna stiga. Passa på att frigöra dig en aning från dina plikter och komma ut och träffa folk. Möten och kontakter med andra gör underverk för ditt mående så tvinga dig själv ut – även om det tar emot en aning. Till helgen har tycks verkligen allt hända på en och samma gång. Venus möter sin andliga högre oktav Venus, Merkurius glider ut ur skuggzonen och sist men inte minst, en underbar nyåne infaller i ditt 3:e hus, Glädje, nytändning och inspiration utlovas här. Det är troligt att du knyter nya kontakter vid denna tid.

Vattumannen

Måndagen kan vara lite motig och kanske rent av enahanda men.. Det är inte så den här tiden kommer att avlöpa. Bäst nu är förstås det underbara ljus som Venus, Solen och Neptunus sprider under sin färd igenom Fiskarna och ditt ekonomiskt orienterade 2:a hus. Den som sysslar med pengar, börs eller andra affärer kan notera ett sällsamt bra flyt. Det kan även försäljning och egentligen allt som har med pengar och välgång att göra. Solen och Neptunus att möta under tisdagen vilket kan skänka både en mental skärpa och en bra känsla för vilket drag som är det rätta att ta. Heta Mars har nyligen anlänt till Tvillingarna och ditt kreativa 5:e hus vilket är toppen! Med den här positionen stärker han dina positioner och ger lite passion och eld till bilden. Detta goda energiflöde kommer du att märka av under de kommande veckorna när Mars börjar bildar trigoner till Jupiter och Saturnus i ditt tecken. Framemot helgen har vi maxade transiter och allt händer nästan på samma gång. Merkurius glider ut ur skuggzonen, Venus och Neptunus möts vilket innebär att två andliga krafter förenas här. Underbart! Dessutom kommer Solen och Månen att förenas och vi får en positiv nymåne i ditt 2:a hus. Grattis!

Fiskarna

Universum bjuder på ett underbart energiflöde! För en gång skull pekar alla goda krafter åt ditt håll och det är bara bra vibbar runt dig nu. Vackra Venus och Solen glider nu igenom ditt tecken och gör sig en i taget redo att möta gudomliga Neptunus. Venus och Solen ihop är ju ett känt framgångskoncept och osökt hamnar du nu i blickfånget för allas uppmärksamhet. Underbart! Sol/Neptunus konjunktionen äger rum redan på tisdagen och fyller dig med en sällhet och förhoppningsvis även lyckokänsla. Vi befinner oss i den avtagande månfasen nu och kommer under veckan att befinna oss i mörkermånens tid. Det är goda nyheter för den som önskar skapa något nytt, förändra eller börja på ny kula med vad än det må vara. Att lördagens nymåne infaller i ditt tecken, och i ditt första hus antyder nu att det är du, ditt liv och din personlighet som är redo för en alldeles ny start. Att detta sker samtidigt som Merkurius glider ut ur skuggzonen och Venus och Neptunus förenas är förstås signifikant. Njut och lek Fiskarna...

Veckans Horoskop av Damernas värld

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer