VECKANS HOROSKOP - VECKA 11

Väduren

Under helgen möttes Solen/Neptunus vilket skapar en så underbar energi som sägs hjälpa oss människor att känna tro, hopp, empati och medkänsla. Kort sagt väcks de finaste känslorna i oss. Ett vackert kluster bestående fyra planeter i rad i fiskarnas tecken och ditt 12:e hus ger ditt horoskop supermaxad fiskenergi. Det är mer än kaka på kaka. Den härliga vattenflödet fyller även nästa vecka samtidigt som att den tilltagande månen växer sig allt större, starkare och tuffare. Den 18/3 infaller årets fullmåne i Jungfruns tecken och den kommer att lysa upp ditt 6:e hus – som pekar på dagliga vanor, hälsa och arbete. Solen lyser upp din själ nu och gör allt för din andliga utveckling – men fullmånen påminner om kroppen som utgör din själs tempel.

Är du ditt vackraste, starkaste jag? Kanske ligger det till så att förbättrad diet, träning, kropps och skönhetsvård behövs? I så fall är detta bästa tillfället att starta. I början av maj kommer du att ångra dig bittert om du inte agerar nu!

På söndag kl 17:35 träder Solen in i Väduren och då infaller också vårdagjämningen! Hurra! Din tid är här.

Oxen

Venus har tagit ledningen och rör sig nu snabbt igenom ditt 10:e hus. Hack i häl efter henne färdas Mars och att dessa två fortfarande samverkar sätter full fart på ditt yrkesliv och karriärutveckling. Det är lätt för dig att få uppmärksamhet för det du gör och står för och således är detta ett jättebra tillfälle att visa vad du går för. Att vara aktiv på Linkedin och liknande media är inte alls en dum idé. Merkurius befinner sig i Fiskarna där redan Neptunus, Solen och Jupiter väntar. Härligt! Det finns massor av ny energi, kreativitet och skaparglädje att utvinna ur dessa stjärnor och bäst av allt; här finns en sensuell och kärleksfull grundton + att turen är med dig.

På söndag sker en enorm energiväxling när vårdagjämningen och Solens ingång i Vädurens tecken äger rum. Med Solen i 12:e huset börjar den tid på året när du gör klokt i ta på dig mindre åtagande och tänka mer på vad du själv behöver.

Fredagens fullmåne lyser upp ditt kreativa och för all del även romantiska 5:e hus. Ibland kallas detta hus för ”glädjehuset” eftersom det innehåller allt som vi människor uppfattar som kul.

Tvillingarna

Livet öppnar sig för dig nu och tycks vara fullt ös runt dig – stora krav, mycket i görningen och troligtvis finns en hel del tur med i bilden också. Det är karriären och kommunikationen att vara de områden som får mest uppmärksamhet. Solen och Neptunus i ditt 10:e hus och där finns även din styrande planet Merkurius och magiska Jupiter! Under dessa stjärnor har du lätt att knyta an till människor och vise versa, folk har lätt för att känna med och för dig också. Det är det härliga och känslosamma flödet från Fiskarna som gör det. Är du i ett säljande yrke får du verkligen medvind i ryggen.

Vi ha en tilltagande måne på gång så samtidigt som detta sker laddar universum upp till fredagens fullmåne som infaller i ditt hemkära 4:e hus. Fullmånen bildar en trigon till transformativa Pluto – så man anar den kan hinta om en behovet av en förändring. Kan det vara en flytt, renovering eller en vårstädning som väntar? Om inget av dessa tre kanske fullmånen bara pekar behovet att grunda, se insidan av ditt hem, umgås med sina nära och faktiskt också vila ut.

Kräftan

Under helgen möttes Solen och Neptunus i ditt visionära 9:onde hus där för övrigt Jupiter och Merkurius huserar vilket är en oslagbar kombination.

Mänskligheten befinner sig i en oerhört svår tid, det stämmer – men desto viktigare är det att se att det under dessa stjärnor också föds mirakler. Energin är skir, kärleksfull och omfamnade och samtidigt otroligt läkande, förlåtande. Extrema händelser skapar extrema reaktioner. Att Jupiter och Neptunus snart ska mötas i Fiskarna är ett sådant tecken. Mötet är så ovanligt att ingen av oss som lever nu har varit med om det tidigare.

Vi har en tilltagande måne som växer till sig i styrka under veckan och på fredagen lyser den upp ditt pratglada 3:e hus vilket bjuder in till trevligt umgänge och kommunikation med vänner och bekanta. Det finns roliga uppslag och intressanta möten som väntar här. Kanske spånar du och dina vänner fram en idé som gagnar alla?

På söndag är vårdagjämningen här och då Solen träder in i Väduren samtidigt. Hurra! Plötsligen har vi bytt planhalva och det är sommarhalvåret som gäller.

Lejonet

Under måndagen-tisdag rör sig den tilltagande månen igenom Lejonet vilket engagerar dig i hjärtefrågor. Venus och Mars jagar fram igenom ditt 7:e hus vilket garanterar att det händer massor inom dig på relationsfronten. Du är attraktiv och karismatisk, folk dras till dig nu.

Det är långt ifrån säkert att dina känslor hänger med i svängarna och kanske är det svårt att leva upp till andras förväntningar. För din egen skull är det viktigt att du känner efter var dina gränser går. Stränga Saturnus är ständigt närvarande i bilden vilket dämpar glädjen.

Solen, Jupiter, Neptunus och Merkurius befinner sig alla i Fiskarnas tecken och ditt ack så privata 8:e hus som rör lite djupare i känslorna och för dig kära Lejon är den här tiden inte lätt – vare sig att förutspå eller att leva för det är så mixade energier..

Fredagens fullmåne infaller i ditt 2:a hus som rör dina personliga värderingar och det du tror på. Att transformativa Pluto har ett finger med i spelet gör att du berörs på djupet.

På söndag har vi vårdagjämningen och Solens ingång i Väduren här! Äntligen – ny årstid, nytt element och nytt tecken.

Jungfrun

Du befinner dig i händelsernas epicentrum nu Jungfrun! En gudomligt välsignad energi har samlats i ditt relationshus och där finns nu härlig planetkvartett på plats att serva dig. Här mötte Solen och Neptunus i helgen och här väntar magiska Jupiter och kommunikativa Merkurius.

Vi har en tilltagande måne på gång och universum laddar upp emot en fullmåne som infaller på fredag i Jungfrun! Oj – det här är din årliga chans till ALLT!

Att dina relationer går som smort är något vi knappt behöver kommentera. Men under dessa stjärnor kan precis vad som helst hända. Gud hjälper den som hjälper sig själv har jag hört. Denna energi kan användas till att förbättra allt – jobba med ”attraktionslagen” och önska in.

På söndag infaller vårdagjämningen och därmed också Solens inträde i Väduren och eldens element och därmed är lite av magin bruten. Men, de tre andra planeterna blir kvar så din fantastiska resa är långt ifrån över.

Vågen

Hela fyra planeter befinner sig i Fiskarnas tecken och i ditt fall kommer de alla att falla i ditt arbetsamma sjätte hus där flitens lampa alltjämt hålls igång. Här har vi nu ett vackert stellium av planeter, Solen, Merkurius, Jupiter och Neptunus.

Det är jobb och jobb som gäller. För att klara av allt krävs vilja, god sömn och sunda vanor.

Vi har en tilltagande måne på gång och under fredagen infaller en fullmåne i Jungfruns tecken som kommer att lysa upp ditt andliga 12: e hus. Man brukar säga att det 6:e huset visar hur vi sköter vår kropp och det 12:e hur vi sköter vår själ och vårt eget inre tempel. Kanske kan denna måne belysa vad det är du behöver göra för att finna den rätta balansen i ditt liv. Perfektionen är ju varje Vågs dröm.

På söndag har vi vårdagjämning och Solen träder in i Väduren! Äntligen! Härefter kommer du naturligt att känna dig starkare och mer motiverad till det mesta.

Skorpionen

Det är en känslosam vecka som ligger framför dig. I helgen möttes Neptunus och Solen och denna rena, andliga energi består av lika delar medkänsla och vilja, den följer med dig in utvecklingen denna vecka. Nu handlar allt om att öppna sitt hjärta och känna Moder Jords puls. Du kommer att veta inom dig vad som är rätt att göra. Nu är fyra planeter är på plats i ditt kreativa och skapande 5:e hus – vilket symboliserar det varma, öppna hjärtat.

Vi har en tilltagande måne som växer sig allt starkare och når sin fulla potential på fredag morgon i Jungfruns tecken. Månen blir full i ditt sociala 11:e hus vilket öppnar dörrarna och bjuder in till härliga samtal, höjer nivån på kommunikationen och ger glädje och gemyt. Din styrande planet Pluto bildar en trigon till fullmånen vilket gör den extra kraftfull.

Några av er välkomnar en ny vänskap in i sitt liv under denna tid. Detta kan innebära passion, glädje, lek och vänskap. Det är lätt att finna sin kraft och dynamik i dessa stjärnor – denna del av Fiskarna är tillägnad dig Skorpionen.

Skytten

Hela fyra planeter är på plats i Fiskarnas tecken och ditt 4:e hus – som symboliserar ditt hem och grunden i ditt varande. Efter en tids wobblande tycks ha funnit din riktning och stabilitet. Kan det vara så väl att du äntligen vet vad du vill? Universum ger dig frikostigt med hjälp och stöd i din utveckling och strävan. Du får tillgång till din egen styrka, vilja och ambition igen.

Vi har en tilltagande måne som blir full i Jungfruns tecken på fredag morgon! Månen faller i ditt 10:e hus som handlar om karriären och andras syn på dig och dina förmågor. Sätt dina mål högt Skytten! Ditt visionära tecken handlar ju om att sikta högt och det ser även ut som att du skulle kunna nå dina mål under den kommande måncykeln. En intressant detalj är att fullmånen bildar trigon till Pluto. Ett beslut bör fattas och det handlar om att du måste välja dig själv först i alla lägen. Ovan övning för dig och din vänliga själ.

Till helgen uppstår helt ny energi i och med vårdagjämningen och Solen som träder in i Väduren. Äntligen kan du känna dig hemma på riktigt!

Stenbocken

Ditt horoskop ser medryckande, roligt och socialt ut nu. Hela fyra planeter befinner sig i ditt kommunikativa 3:e hus vilket förstås främjar alla kontakter med nära, kära vänner och bekanta – och faktiskt helt okända människor också. Det ligger någonting storartat i luften så passa på att dra nytta av den pratglada energin. Det är mycket positivitet i dessa stjärnor så det är bra om du är uppmärksam på inviter och möjligheter som uppstår.

Vi har en tilltagande måne på gång som dag för dag växer sig allt större. Det är på fredag som månen blir full i Jungfruns tecken och där kommer den att bilda en exakt trigon till Pluto. Intressant! Här kommer korten upp på bordet vilket ger dig både klarhet och sanning. Fullmånen lyser upp ditt upp ditt nionde hus; som handlar och visdom och högre medvetande. Nu kanske det är dags att världen får höra din sanning och innersta verklighet? Att tiga är inte alltid guld, Stenbocken. Det här är ett av de tillfällen när du vinner allt på att uttrycka dig.

Vi har en total energiomvändning att vänta på söndag vid vårdagjämningen när Solen träder in i Väduren och eldens element.

Vattumannen

Om det vårkänslorna som fyller ditt väsen eller universums påverkan får bli osagt. Venus närvaro i Vattumannen plockar fram både glädjen, charmen och dina mest attraktiva sidor. Du blir extra karismatisk och drar till dig uppmärksamhet. Motivationen och viljan bidrar är förstås Mars bidrag. Han färdas strax bakom Venus nu. Torrisen Saturnus närvaro dämpar förstås glädjen en aning, men även om han är trist ger han klarhet och räddar dig ifrån att kyssa grodor eller andra överoptimistiska handlingar som lätt kan ske när zodiakens kärlekspar brassar igenom ditt tecken.

Vi har en tilltagande måne på gång som dag för dag växer sig allt större. På fredag morgon blir månen full i Jungfruns tecken och ditt 8:e hus som handlar om allting som vi delar med andra: Allt ifrån livet självt till hemmet och ekonomi mm. Här är det de djupa känslorna vi vidrör och ja, det kan uppstå passion under dessa stjärnor men faktiskt kan alla sorters extrema och djupa känslor komma fram. Extra mycket så blir det i och med att denna fullmåne är bildar en trigon till Pluto.

Fiskarna

Som ett sista crescendo mötte Solen Neptunus i konjunktion under helgen och den extremt fiskiga energin tilltar dag för dag, i takt med att månen växer sig allt större och starkare. Vi befinner oss nu i Fiskarnas sista dekan där saker och ting tenderar att bli lite hetare och ställas på sin spets under fredagen. På fredag morgon blir månen full i Jungfruns tecken och lyser upp ditt relationshus. Fullmånen infaller i trigon till Pluto så en gränssättning eller ett sanningens moment är att vänta.

För mången Fisk är det nu det händer i kärleken. Det är möjligt, för att inte säga troligt att balansen mellan dig och din partner skiftar nu. Vanligen gillar ju du att vara den som är lätt underlägen och som kämpar för att få kärlek och uppmärksamhet. Vad händer inuti dig nu om maktbalansen svänger om och din partner blir den som älskar mer, den som jagar på och vill? Blir du lite hal då och känner dig besvärad? Det är inte lika lätt att ta emot som att ge. Det här är Fiskarnas stora utmaning i kärlek och lyckas du knäcka den nöten är du en lycklig människa.

På söndag har vi vårdagjämning, Solen träder in i Väduren och vips är livet ett annat.

Horoskop av Damernas Värld

Xoxo. C

Gillar