VECKANS HOROSKOP - VECKA 25

Väduren

I söndags 20/6 påbörjande optimistiska Jupiter sin fyra månader långa retrograd. Minsann, ytterligare en planet som backar alltså! Ganska skönt får man lov att säga som hjulen inte kan rulla så fort längre. Utvecklingen och händelseförloppet går lite på sparlåga under sommaren. Ni vet, återblickar, tänka om och tänka bättre – men här och nu.. Ett löfte om en lång het sommar förstås.

Det är en toppenvecka som ligger framför dig som ger många positiva skiften. Denna måndagsmorgon kl 05:31 inträder sommarsolståndet – och i samma stund går härliga Solen in i Kräftans stjärntecken och ditt hemkära 4:e hus. Åh en sådan glädje! Det här är familjen eller de nära och käras tid och du mår bra att återknyta till platser och personer som har betytt mycket för dig igenom livet. Merkurius som varit retrograd i tre långa veckor vänder direkt på natten till den 23/6. Pust! Superbra tänker jag att vi allt tycker som vi behöver varken strul i midsommartrafiken eller några missförstånd emellan människor.Vi inväntar en fullmåne i Stenbockens tecken torsdagen den 24/6 kl 20:40 är den exakt och den kommer att lysa upp ditt 10:e hus.

Hm, karrär? Kanske behöver du fundera lite över dina framtidsmål nu, för midsommarhelgen bör väl snarare handla om mys och glädje. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

Oxen

Denna måndag har vi ett stort skifte på stjärnhimlen. På måndag infaller sommarsolståndet och samtidigt går Solens över till mysiga, familjära Kräftans tecken och ditt kommunikativa tredje hus där faktiskt redan din styrande planet Venus redan väntar. Vi har en kaxig fullmåne som infaller i Stenbocken som sätter ljus på ditt äventyrliga 9:e hus. Hm, någon rolig överraskning ligger i pipe line här för dig Oxen. Åh, det kommer vara en så härlig vecka som ligger framför dig när kontakt med vänner, nära och kära betyder mycket. Härligt nog gör Venus närvaro sitt till för att skapa en riktig härlig sommarstämning till skeendena.

Härligt! vad än denna midsommar kommer att innehålla så tycks det inte vara vare sig tystnad eller tristess. Nu kommer en tid när dina rötter, ditt hem, din familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv. Kärlek och goda skratt utlovas under midsommarhelgen som blir härlig. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

Tvillingarna

Jupiter vände retrograd nu i söndags, vilket är att se som ett riktigt sommartecken. Med flera backande planeter blir tempot lite lugnare här på planeten. Utvecklingen går helt enkelt inte så fort längre.Du har all anledning att känna dig glad för nu ställs allt som eventuellt varig knepig eller prövande till rätta! Du kära Tvillingarna, kan slappna av nu luta dig tillbaka, njuta med vetskapen om att allt ordnar sig till det bästa. Denna måndagsmorgon lämnar Solen ditt tecken, sommarsolståndet och Solens inträde i Kräftans tecken är här. Nu minskar trycket på dig och du kan unna dig lite välförtjänt vila.

Du tycks vara på superbra humör nu. Natten till den 23/6 vänder Merkurius direkt! Hurra! Vilken räddning inför midsommarhelgen! Med din styrande planet på rätt köl, hemma i sitt eget tecken är perfekt! Nu återkommer den busiga glimten i ditt öga och drar du till dig härliga människor. Den 24/6 infaller en fullmåne på 3° i Stenbockens tecken som lyser upp ditt 8:e hus. Hm, denna måne kan belysa dina innersta känslor och du kanske behöver titta lite djupare på vad du verkligen känner och vill nu. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

Kräftan

Vi har ett totalt enerigskifte som äger rum på måndagsmorgon då sommarsolståndet infaller. I samma minut gör Solens entré i ditt tecken Kräftan och här börjar din tid på året, vilket förstås är underbart för dig. Ni som är födda under Kräftans sista tio dagar har möjlighet att njuta av Venus närvaro i tecknet. Hon gör som alltid världen vacker, tursam och underbar. Var än hon drar fram ökar attraktion, mys och välbehag.

Riktigt nöjda kan vi vara med det faktum att Merkurius vänder direkt 23/6. Det känns som en riktigt tursam räddning av såväl sommartrafiken som kommunikationen mellan människorna. 24/4 på torsdagskvällen får vi se månen bli riktigt full i Stenbockens tecken och den infaller i ditt sjunde hus som handlar om relationer och kärlek. Här blir känslorna stora och det är möjligt att du kära Kräftan får uppleva en dit när hjärtat flöda över av kärlek, av tacksamhet till sommaren och hur härligt allt är.

Lejonet

Under söndagen vände Jupiters bana och det är just när planeten vänder riktning den är som allra mest kraftfull. Nu är alltså 4 planeter retrograd vilket drar ner på tempot i de allra flesta människors liv – men antagligen inte i ditt fall.

På grund av heta Mars framfart igenom ditt tecken finns det ingen anledning att tänka att saker och ting ska gå lugnare till. Det är att motsägelsefulla vibbar i luften. Vissa kan uppleva detta lite som att gasa och bromsa samtidigt medan en annan människa finner inspiration och glädje i det som sker. Samtidig dundrar Mars fram igenom ditt tecken. Sommarsolståndet på måndag morgon markerar Solens ingång i Kräftans tecken. Härligt, nu är din sommar igång på riktigt! 23/6 vänder Merkurius direkt igen! Toppen! På torsdagskväll den 24/6 blir månen full i Stenbockens tecken, i Stenbockens tecken. Midsommarnatten är som gjord för klardrömmar och andligt arbete – själv eller tillsamman med andra.

Se fram emot din en riktigt fin midsommarhelg och trots heta Mars vibbar bör du försöka minnas att den här tiden ska du inte göra så mycket annat än att ta igen dig, meditera, mysa med dina vänner, nära och kära. Att koppla av, relaxa och ha det bra tillsammans är syftet.

Jungfrun

I söndags vände Jupiters bana och nu går planeten jättesakta baklänges i Fiskarna och ditt 7:e hus som handlar om relationer. Det blir ett lugnare tempo framöver och du ska se att saker och ting kommer att lösa sig på ett bra sätt inom kort. En bidragande orsak till det är förstås även det faktum att din styrande planet Merkurius vänder direkt på natten till den 23/6. Att Merkurius är på rätt köl igen gör underverk för kommunikationen i ditt liv och är till god hjälp vid såväl resor, förhandlingar som härliga möten med människor. Dessa båda planeter är oerhört kraftfulla nu eftersom de just stått stilla och laddat upp energi. Det är också så att de nu befinner sig så nära jordenytan de kan komma + att de båda befinner sig på hemmaplan, i tecken som de styr.

Ett totalt skifte infaller när sommarsolståndet och Solens inträde in i Kräftan sker tidigt på måndag morgon 21/6.

Månen 24/6 blir full i ditt 5:e hus som står för glädje, gemenskap och kreativitet. Kärlek, förälskelser och romantik räknas också hit förstås hus där intressanta möten och kontakter äger rum. Om du tillhör dem som vill pröva dina vingar och rikta din energi utåt så erbjuder den här midsommaren alla möjligheter. Massor med mingel, möten och människor runt dig. Och helgen.. den lär bli som en midsommardröm. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

Vågen

Jupiters bana vände i söndags vilket gör att han under de kommande fyra månaderna backar in till Vattumannen igen. Med 3-4 planeter retrograd rullar utvecklingen inte på så fort längre. Universum kör ett totalt förvandlingstrick denna vecka som fullkomligt knuffar oss människor rakt in i sommarens famn.

Tidig måndag morgon infaller sommarsolståndet och växlingen över till Kräftans tecken, och i och med detta kommer karriär, anseende och status i samhället att komma i 10:e hus i fokus. Hm, lite dålig timing kanske som de flesta människor såhär års hellre drömmer om att få dra sig tillbaka och ha en lång skön sommar framför sig. Natten till den 23/6 vänder Merkurius bana rätt! Underbar räddning inför midsommaren. Det kommer finnas goda chanser att vi förstår varandra.

Inom astrologin så jobbar man ständigt med polaritet. Inget kan ske i Kräftan utan att det samtidigt påverkar Stenbocken och i ditt fall det 4:e huset som står för din grund i livet så ditt hem, släktingar och familj, traditioner blir viktigt. Torsdagens fullmåne infaller i Stenbockens tecken och lyser upp ditt 4:e hus. Underbart! Det är en känslomässigt varmare tid med mysigt umgänge, avslappning och glädje. Du hittar tillbaka till essensen av dig och förstår vad du behöver nu.

Skorpionen

Det finns ett starkt Jupitertema den kommande månaden. I söndags vände Jupiter retrograd och därför är dess energi väldigt kraftfull. Tidigt på söndag morgon infaller sommarsolståndet och Solen zoomar in i Kräftans tecken och ditt äventyrliga 9:e hus (som sorterar under Skytten och Jupiters flagg). Wow! Det här får dig att vilja uppleva något annat än det vardagliga. Allt som höjer medvetandet, att resa och utvecklas är vad själen behöver nu. Om du inte känner dig redo att stiga in i ett flygplan ännu kanske en andlig vandring eller återföreningar med gamla vänner kan vara aktuellt? Allt som vidgar dina horisonter och din personliga utveckling är välkommet.

Natten till onsdag vänder Merkurius bana direkt! Toppenbra tror jag att vi alla tycker och en fin räddning av midsommarhelgen. Det underlättar ju verkligen umgänget om vi förstår varandra. Torsdagens fullmåne infaller i ditt pratsamma 3:e hus som står för kommunikation med också vänner och syskon. Det låter minsann som att du kommer att få en riktigt härlig midsommarhelg Skorpionen. Njut av den!

Skytten

Att din styrande planet bytte riktning i söndags och påbörjade sin fyra månader långa retrograda färd baklänges är förstås viktigt för dig som ständigt söker utveckling och expansion. Händelseutvecklingen kommer inte att rassla på så fort som det har gjort tidigare under året Skytten. Nu handlar det snarare om att fördjupa sig, att tänka nytt och tänka bättre.Sommarsolståndet infaller tidig måndagsmorgon och i samma stund lämnar Solen Tvillingarna. Detta är en energimässig tvärvändning, då du lämnar en en öppen, händelserik tid för att träda in Kräftans tecken, en position som även den bidrar till en mjukare, mer omhändertagande känsla. Det är kärleken och dina nära relationer som du bör vårda nu. Här kommer ditt känsliga 8:e hus och vattenelementet och dina djupaste känslor i fokus.

Det är inte för intet som det 8:e huset kallas för hemligheternas kammare för där kan minnen och känslor som du kanske inte ens själv till fullo förstår eller är medveten om finns.

Natten till onsdag vänder Merkurius direkt. Underbart! Nu är det lättare att navigera igen. Du ser tydligare vem som är vem men också vem som vill vad. Skönt med tydlighet! Du kommer också att kunna staka ut en tydlig målbild åt dig själv igen. Torsdagens fullmåne infaller i 2:a hus och förhoppningsvis kan du själv dina egna fördelar, kvalitéer och värderingar tydligt.

Stenbocken

Tillhör du dem som upplevt att sista tiden varit lite för mycket för dig? Merkurius retrograden har rubbat våra rutiner, skapat missförstånd och varit generellt jobbig. Pust! Lösningen för allt detta är inte långt borta dock.

Tacka universum för de lärdomar du gjort under den gånga veckorna. Se på dig själv med kärleksfulla ögon och se att en av dina absoluta starkaste sidor är medkänsla och förlåtelse. Kanske är det så att du ställer för stora krav på dig själv.

Tidig måndagsmorgon infaller sommarsolståndet och då träder Solen in Kräftans tecken vilket förstås ändrar allting för dig. Det ger en gudomlig, mjuk och omhändertagande energi vid och du känner att allt faller på plats. Nu är det kärleken, familjen och traditioner som gäller för dig. Det är fullt ös i ditt relationshus så låt den här midsommarhelgen gå i kärlekens förtecken.

Merkurius bana vänder direkt natten till onsdag 23/6. Dina medmänniskor kommer att vara samarbetsvilliga igen och det går att göra sig förstådd igen. En sådan räddning av midsommaren och husfriden.

Torsdagens fullmåne infaller i ditt tecken Stenbocken och lyser upp ditt 1:a hus! Wow. Det är alltså du själv och din personliga utveckling som kommer i fokus nu.

Vattumannen

Tjoh Vattenbärare! Ditt horoskop matchar vädret just nu.

Det ser verkligen hett ut just nu! Mars befinner sig mitt emot allt som är du och som alltid erbjuder ha starkt motiverande och utmanade energier som får dig att vilja mer. Mars närvaro kan ge nytändning i relationer, ett hett humör och en stark närvaro. Du vet vad du vill nu och tycks ha fullt upp, många järn i elden och högtflygande planer. Det är möjligt att allt inte riktigt gått som du önskat och att det kan finnas frustration med i bilden också.

Den här veckan sker en total energiomvandling på stjärnhimlen och äntligen kommer saker som har tett sig omöjligt att bara falla på plats.

Tidig måndag morgon infaller sommarsolståndet och i samma stund träder solen in kräftans tecken. Detta ritar om allas vår verklighet för sommaren är här på riktigt. Solen lyser nu upp ditt 6:e hus som handlar om arbete, hälsa och dagliga vanor. Då kanske universum önskar att du ska ta hand om dig själv, din kropp och välmående på bästa sätt och verkligen ägna dig åt en hälsosommar? Vad sägs? Goda vanor, långa promenader och härlig samvaro?

Natten till den 23/6 vänder Jupiter direkt igen! Ah! Horoskopet andas ny glädje och nytändning igen. Allt det där som varit svårt löser sig nu på bästa sätt vilket är jätteroligt att se.

På torsdag kväll lyser en häftig fullmåne i Stenbocken upp ditt 12:e hus och den belyser ditt andliga liv och behovet att se inåt.

Fiskarna

För dig som är född i ett rörigt tecken som kommer Jupiter och Merkurius göranden att vara extra intressanta och betydelsefulla. Jupiter vände under söndagen retrograd i Fiskarnas tecken, han backar nu och går baklänges under fyra månader. Det här betyder inte att de processer som dragits igång avslutats. Snarare är så att de har tillfälle att mogna, växa till sig och samtidigt får du möjlighet att tänka om och tänka bättre?

Nu integreras utvecklingen och när Jupiter vänder igen kanske du är redo att ta nästa steg?

Merkurius kommer natten till den 23/6 att vända direkt och gå framåt igen och naturligtvis ger det en stor lättnad. Både Jupiter och Merkurius är nu hemma i tecken de är styrande och bådas banor har nyss vänt så de är väldigt potenta i sin energi nu. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

Om kärleken har varit snårig, svår att tolka och kommit med motstridiga bud kan Merkurius vändning kan hjälpa dig att rensa luften. Visst, det kanske inte är lätt att tala om känslor men nu kan du göra det utan att oroa dig över att du ska missförstås.

Denna måndag infaller sommarsolståndet och Solen går samtidigt in i Kräftan där redan Venus väntar. Det är en underbar tid du har framför dig. Energin går från superbra till ännu bättre. Det är vattenelementet om styr här. Massor roliga händelser, prat och härliga samvaro väntas. Torsdagsnattens fullmåne infaller i ditt 11:e hus. Njut nu av sommaren!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer