VECKANS HOROSKOP - VECKA 37

Väduren

Det är en jättespännande tid du har framför dig när universum kommer att lyfta dig, puffa dig uppåt och framåt, hjälpa dig att fatta beslut.

Nu befinner du dig i ett skeende Väduren som är så signifikant att man baxnar. Man kan inte nu understryka hur viktiga dessa processer. I onsdags den 15/9 trädde Mars, din styrande planet, in i Vågens tecken. Det innebär att Mars är mitt emot sitt eget tecken, återaktiverar minnen och händelser och astrologiska punkter som bearbetades 28/6, 2020 – 1/6, 2021. Ja, vi har väl alla den tiden i färskt minne. Okay, det är dags göra klart det som började där.

Tisdagens fullmåne infaller på den 28° i Fiskarnas tecken kl 01:54. Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 12:e hus. Sanningen finns inom dig!

På onsdag är höstdagjämningen här och Solen går in i Vågens tecken och här berarbetas allt som har med relationer att göra. Extra intressant är att Solen och Mars härifrån närmar sig varandra och kommer att färdas sida vid sida i flera veckor. En oerhört kraftfull period väntar.

Oxen

Vi har en tilltagande måne på gång och energierna är jättestarka nu och vi står inför ett av dessa tillfällen när universum byter skepnad och det nästan känns som ett scenbyte på teatern. Venus, kärlekens planet, och din styrare är i Skorpionen vilket gör att du känner saker djupt och innerligt. I tider som dessa kan även förälskelse, sann kärlek och stunder av sällhet uppstå och du kära Oxe garanteras en riktigt härlig period. Häftig för dig som är Oxe är förstås att Venus och Mars befinner sig i vad som kallas ömsesidigt mottagande. Det innebär att de alltså besöker varandras hemmaplan, vilket gör att de båda är förstärkta i sin energi. Extra ångande, sensuella med andra ord.

Tisdagens fullmåne infaller på den 28° i Fiskarnas tecken kl 01:54. Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 11:e hus.

På onsdag har vi vårdagjämning och här träder Solen in i Vågens tecken och ditt 6:e hus som sätter fokus på hälsan, arbetet och de dagliga vanorna.

Tvillingarna

Ni som är födda i rörliga tecken har förstås blivit lite bortskämda under den här härliga tiden som flera planeter varit i Jungfrun, men allt underbart har sitt slut – och så även detta.

Nu står du kära Tvillingarna, inför ett stort enerigskifte som delvis redan har iscensatts men grand final av processen möter vi när månen bli full på 28° i Fiskarnas tecken på under natten till tisdagen, kl 01:54 är den exakta tidpunkten.

Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 10:e hus. Wow. Med andra ord så lyser fullmånen upp ditt karriärshus och det du säger och gör kan lätt bli uppmärksammat.Nästa dag, onsdag 22/9 har vi höstdagjämning och i samma stund går Solen in i Vågens tecken och ditt 5:e hus. Underbart! Vågens balanserade luftenergi passar dig perfekt.

Det finns ett underbart skapande flöde i dessa stjärnor och din kreativitet är på topp! Detta hus handlar också om party, delad glädje, ett öppet hjärta och gemenskap. Vänner, möten och roliga stunder väntar.

Kräftan

Vi har en tilltagande måne, vilket som alltid ger ett ökat tryck, fart och fläkt både i yrkeslivet och i den privata sfären. Tisdagens fullmåne infaller på den 28° i Fiskarnas tecken kl 01:54. Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 9:e hus.

Oh, det handlar ju om medvetandehöjning, höja sinnet och ta till sig ny information. Alla vill ventilera sina tankar med dig, få råd och kanske en klapp på axeln.

På onsdag är höstdagjämningen här Solen träder in i Vågens tecken där redan Mars och Merkurius väntar. Det här ju ett av årets fyra kardinala punkter. Det som ger extra krut till den här höstdagjämningen är Mars närhet till Solen. De två kommer att färdas sida vid sida här i flera veckor. Det blir ett starkt fokus på ditt 4:e hus, dvs din hemmaplan så scenen för allt skoj ser ut att vara i en mysig, avslappnad miljö. Kanske rent av hemma hos dig Kräftan? Det ser kreativt och skapande ut så kanske kommer din husliga sida fram och du imponerar på omvärlden genom att laga en fantastisk middag? Kanske ska du passa på att köpa någonting riktigt fint till ditt hem nu?

Lejonet

Oh, den här veckan kommer med nya energier, och kan bjuda på överraskningar och verkligheten kan till och med kännas överrumplande. I det här fallet är det många bäckar små som går tillsammans och bildar en stor å.Vi har en tilltagande måne som speedar upp händelseförloppet till dess måne blir knallfull. Detta sker under natten till tisdag på den 28° i Fiskarnas tecken kl 01:54.

Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 8:e hus som inte för intet kallas ”hemligheternas kammare” blir upplyst. Intressant! Här finns insikter att inhämtas. Du kan bli medveten om skevheter i relationer, kanske t o m sådant som kallas varaktig söndring. Detta hus rör känslor, psykologi och delade resurser. Vissa av kan bli medvetna om ekonomiska orättvisor exempelvis.

Venus möter Uranus i opposition hu vilket kan ge dig en positiv puff framåt och uppåt i din personliga utveckling. Kanske kommer du lite mer till klarhet om vilken din livsuppgift är? Det kan också hjälpa dig att se vilka förändringar du bör ta för att få ihop ditt livspussel på det allra bästa sättet.

Jungfrun

Det är spännande att vara du nu Jungfrun när universum laddar upp emot en väldigt häftig fullmåne som landar på den 28° i Fiskarnas tecken natten till tisdag kl 01:54. Följer du soltecken astrologin är det ditt 7:e hus som lyses upp. Detta hus handlar lika mycket om öppna fiender som om den valda vännen och kärleksrelationen. När en fullmåne skär över relationsaxeln händer det massor, på ont och på gott. Överenskommelser kan slutas, man kan bli ihop eller göra slut. Vackert nu är att Neptunus mjuka, medkännande strålar finns med i mixen här.

På onsdag infaller höstdagjämningen och Solen träder in Vågens tecken och glider där in i ditt 2:a hus som handlar om handlar om jobb och pengar. Det är som sagt full rulle med mycket arbete, händelser och människor runt dig nu. Undrar just om det är möjligt att få för mycket av det goda? Venus kommer att befinna si mitt emot Uranus vilket kan göra dig lite mer impulsiv än vad vi är vana att se dig. Att stanna kvar och vara lojal med ditt arbete eller faktiskt ge efter för frihetslängtan och kasta in handduken och dra?

Vågen

Universum laddar om och lägger upp ett helt nytt scenario för dig nu kära Vågen som ändrar allt! Natten till tisdag infaller en fullmåne på den 28° i Fiskarnas tecken och följer du soltecken astrologin är detta arbetes, de dagliga vanorna och hälsans hus. Fokus på sådant alltså.

På onsdagen är höstdagjämningen här och i samma stund träder Solen in i ditt tecken och där väntar ju redan Mars och Merkurius. Wow! Den kommande Vågmånanden är så häftig, intressant och utmanande på alla tänkbara nivåer. Vips, så är du den som allas blickar faller på. Solen och Mars kommer att färdas mycket nära varandra i flera veckor nu och här kommer dina superkrafter att gå igång Det här ger intensitet, passion och lust. Det här är en entusiasmerande och rolig tid när det verkligen passar att komma i gång med nya saker. Venus och Mars befinner sig nu i vad som kallas för ”ömsesidigt mottagande” dvs de befinner hemma hos varandra, ett utbyte som gör att båda planeterna får ökad styrka och samarbetar jättebra.

Venus och Uranus utmanar världen i en kaxig opposition som troligtvis vilket gör dig lite lurig och öppen för det okända.

Skorpionen

Det är en synnerligen intressant vecka som ligger framför dig nu. Vi har en tilltagande måne som blir full under natten till tisdag kl 01:54 på den 28 graden i Fiskarnas. Om du följer soltecken astrologin infaller den i ditt 5:e hus. Oh! Glädje, kreativitet, gemenskap och ett öppet hjärta är vad det står för. Denna fullmåne är länkad till intuitiva, medkännande Neptunus, som också främjar din intuition och fantasi. För dig som redan är så andligt öppen är dessa fullmånedagar välsignade.På onsdag är höstdagjämningen och Solens entré i Vågens tecken här. Du kan se fram emot en intensiv månad – då Solen och din styrande planet Mars kommer att färdas ytterst nära varandra.

Dessa två eldiga tillsammans är ju förstås oerhört igångsättande och motiverande. Mars och Venus befinner sig Venus och Mars befinner sig nu i vad som kallas för ”ömsesidigt mottagande” dvs de befinner hemma hos varandra, ett utbyte som gör att båda planeterna får ökad styrka och samarbetar jättebra. Relationer kan vara lite skakigt på relationsfronten. Vissa av er kanske blir förälskade nu när Venus är mitt emot Uranus. Men det skulle precis lika gärna vara tvärt om att oväntade händelser leder till att det knakar i etablerade relationer. Ta det lugnt.

Skytten

Vi andra som står utanför med vidöppna munnar och ser på dig tänker förstås att det måste vara så befriande och härligt att vara Skytt! Vi tycker att du är den coolaste varelsen som bara blåser förbi oss andra med siktet inställt på framtiden.

För dig kanske det inte är riktigt lika kul dock som vi utomstående tror. Det finns fart i dessa stjärnor och du gör klokt att dra lite i handbromsen. Natten till tisdag infaller en fullmåne på den 28 graden i Fiskarnas tecken och om du följer soltecken astrologin infaller den ditt 4:e hus som förstås har din livsaxel – hem/karriär att göra.

Dagen därpå har vi en höstdagjämningen här, och Solen träder in i Vågens tecken och ditt superkommunikativa 11:e hus som har med människor, grupper och möten att göra. Du är i ditt esse nu.

Veckan är just av den sorten när saker går för fort. Kanske fattar du lite väl spontana och plötsliga beslut, är för öppenhjärtig mot fel person? Det kan vara att känslor kan tenderar att bli väldigt stora och plötsliga.

Stenbocken

Det här med att behålla sitt yttre lugn och professionella yta kan vara en utmaning den här medryckande och ytterst händelserika vecka. Vi har en tilltagande måne, stora känslor och dramatiska händelser på gång – så långt ifrån alldaglig och känsloneutral tid som det går att komma.

Natten till tisdag infaller känslosam, fullmåne på 28° i Fiskarnas tecken. Om du följer soltecken astrologin lyser den upp ditt kommunikationshus.

Redan dagen därpå har vi nästa stora händelse, höstdagjämningen och Solens inträde i Vågens tecken här vilket förstås är kraftfullt i sig. Du går in i en superstark period med Merkurius, Solen och Mars i ditt karriärshus. Under nästan hela månaden är Mars och Solen i konjunktion vilket är mäktigt. Det ökar din ambition och viljan att komma någon vart. Du blir tuff att tas med, men å andra sidan är det inget dåligt i sig. Det är bra för dig att vara tydlig och peka ut riktningen. Du kommer långt nu.

Vattumannen

Nu går det undan kära Vattenbärare. Den tilltagande måne gör våra känslor stora fram tills den under natten till tisdag kulminerar i en fullmåne som infaller på den 28° i Fiskarnas tecken. Om du följer solteckenastrologin så pekar fullmånen på ditt ekonomiska 2:e hus. Så det är mycket som kretsar runt pengar, hur du värderar din tid, din försörjning och och hur du ska få ihop ditt livspussel på allra bästa sätt är sådant som kommer sysselsätta din hjärna. Även om du har superkoll, som ni Vattenbärare plägar ha, så kan det ändå vara jättebra att se till att du har gjort de smartaste valen gällande lån, penningplaceringar etc. Som Venus och Uranus brakar samman här kan oväntade förändringar, plötsligt uppdykande problem som har med arbetet att göra dyka upp.

Hösten är här, höstdagjämning och nu tar Solen plats i Vågens tecken och ditt medvetna 9:e hus. Det tänds en lust hos dig under den här tiden att utmana dig själv. Du vill mer helt enkelt. Mars och Solen kommer att färdas samman under nästan en hel månad så du kommer att ha gott om tid att utveckla dina idéer vidare.

Fiskarna

Din tid är här Fiskarna. Vi har en tilltagande måne som blir full i ditt tecken under natten till tisdag på den 28° i Fiskarnas tecken. Om du följer soltecken astrologin lyser fullmånen upp ditt 1:e hus. Mer personligt än så här går det inte att komma. Det är du, din personlighet, dina känslor och ditt varande som kommer i fokus här. Fullmånen infaller nära din styrande planet Neptunus vilket förstås förstärker processen. Du får tillbaka din kraft, eller kanske är det mera rätt att säga att din energi höjs. Coolt! Varje fullmåne symboliserar också kulminationen av en halvårslång tillväxtcykel som startade vid nymånen i Fiskarna 13/3. Det du ser runt dig nu är en konsekvens av de val du tog för ett halvår sedan. Det skadar aldrig att tänka på dessa cykler inse hur väl de faktiskt följer vår utveckling.

Nu är inte bara sommaren utan hela sommarhalvåret över. Det stadfästes på onsdag när Solen träder in i Vågens tecken där redan Merkurius och Mars väntar. De kommer att bearbeta ditt djuplodade 8:e hus nu under den kommande månaden. Ja, kära Fiskarna – det är ett andligt hus, som berör våra allra djupaste känslor, det innersta djupet i din själ och till och med meningen med livet. Det är en oerhört kraftfull tid du går in i. Var tacksam och ödmjuk inför livet.

Veckans Horoskop av Damernas värld

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer