VECKANS HOROSKOP - VECKA 6

VÄDUREN

Varenda planet rör sig framåt nu vilket gör detta till en löftesrik tid. Det finns inga hinder över huvud taget framför dig. Varför skjuta upp till imorgon det du kan göra idag? Du gör klokt i a att sjösätta dina planer snarast möjligt för att kunna använda dig till fullo av dessa aktiva stjärnor. Din styrare Mars befinner sig i produktiva Stenbockens vilket förstås ger viljan, lusten och initiativet. Utmanande, vaket och coolt kan man säga och nu får du lätt massor av saker gjorda. Mars jagar efter Venus nu – och de båda är i samma tecken! Wow! Även om det är först på alla hjärtans dag som de verkligen möts är tiden redan nu kreativ, skapande och härlig. Dessa två tillsammans ger starka indikationer på att allt – spontaniteten, kreativiteten, glädje och faktiskt också din attraktionskraft är på topp. Dina tjusarförmågor ökas och detta härliga kommer hålla i sig en hel månad framåt. Passa på att Gott Folk! Vi har en tilltagande måne på gång och som alltid handlar det om tillväxt och vilja. Det är dock först den 16/2 – nästa vecka som fullmånen i Lejonet infaller.

OXEN

Nu kära Oxe har du en uttalat positiv vecka framför dig när i princip allt är på väg att utvecklas precis som du vill ha det. Venus befinner sig i stabila Stenbocken, i en gynnsam trigon till allt som är du. Bäst av allt det är att hennes kille Mars jagar efter henne och de två kommer snart att förenas! Underbart! Visserligen är det först den 14/2 på alla hjärtans dag det verkligen sker men Oxen! All den här kreativa energin finns runt dig redan nu! Om du känner att din skalle är på väg att explodera av kreativitet och bra idéer så vet du vad det beror på. Det är på den yrkesmässiga arenan som det kommer att hända massor för dig under de kommande veckorna. Inte en enda planet är retrograd + Uranus närvaro i ditt tecken ser till att förändringsvindarna griper tag i dig. Naturligtvis är du inte ett rö för vinden för det är du själv som bör ta tag i taktpinnen och leda utvecklingen åt det håll du önskar. Vad har du för drömmar, tankar och planer och hur ska du nå dina mål? Ensam är inte starkast så tala med dina vänner.

TVILLINGARNA

Din styrande planet Merkurius har hunnit vara med om en hel del på senaste. Han vände direkt i fredags. Som alltid kan det vara lite knepigt men befriande när han väl är på rätt köl igen. Det pågår en energiutväxling mellan Merkurius och Pluto nu. Det här kan handla om allt från att allt från lögner till manipulationer kommer att exponeras. Ofta är det dolda sanningar som kommer upp till ytan. Det är först på fredag som den exakta konjunktionen mellan de två verkligen kommer till uttryck.

Förutom den ganska dramatiska detaljen är det lätt att ryckas med i allt som sker nu. Vi har en uttalat rolig tid framför oss när nytt hopp tänds. Alla planeter rör sig framåt och det är nu kära Tvilling som vi hoppas att du ska ta nya stora steg emot framtiden. Det är en härligt tid, en rolig och spännande vecka som väntar. Allt pekar på sociala framgångar, Solen är nu i ditt äventyrliga, glittriga 9:onde hus vilket riktar din energi utåt. En nyfiken, glad och positiv stämning runt dig finns runt dig och det är en superbra position för den som vill träffa vänner, resa eller bara ha kul. Man kan säga att universum ger dig grönt ljus för allt så är roligt, flirtigt skoj och underhållande.

KRÄFTAN

Det är fullt pådrag i Stenbocken Kräftan och det innebär att alla härliga befinner sig i opposition till allt som är du. Härligt! Bäst är förstås det helt fantastiska energifönster som bildats nu, och eftersom inte en enda planet går retrograd har du astrologiskt sett ”fri lejd”. Inga hinder alls och vad som helst kan hända. Bäst av allt är förstås att produktiva Mars och hans härliga flickvän Venus befinner sig precis mitt emot allt som är du. Hurra! Din attraktionskraft stiger i höjden, du kreativitet är på topp och ärligt talat kan du få precis vad du vill under dessa stjärnor. Bäst är det ju förstås när den exakta konjunktionen mellan Mars och Venus har ägt rum 14/2 – på alla hjärtans dag härligt nog. Men energin är igång redan och kommer att finnas där som en underbar bakgrundsmusik igenom hela februari och mars månad.

Solen befinner sig i ditt djuplodade, psykologiskt inriktade 8:e hus vilket pekar på att du har val att göra. Det kan vara runt passion och kärlek, om din innersta psykologiska utveckling men också konstigt nog om pengar och finans.

LEJONET

Ja, kära Lejon! Nu är slussarna öppna igen. Vi befinner oss i en av dessa gudomliga tider på året när inte en enda planet går åt fel håll. Alla rusar nu framåt, emot framtiden och här skulle jag starkt rekommendera dig att hänga på! Tjoho. Vi har ett helt konglomerat av härliga planeter i Stenbockens nu och ditt arbetsamma, flitiga och hälsoorienterade 6:e hus får sig en boost! Här Mars jagar efter Venus. Wow.. bara det ger hur mycket kreativitet och välvilja som helst. Det som verkligen kan vara lite knepigare under veckan är kontakten mellan Merkurius och Pluto finns med här hela tiden men det är på fredag som konjunktionen är exakt. Nu kan hemligheter, smutsiga sanningar, maktspel och likande komma till ytan.

Nu är Solen så långt borta om det bara går ifrån dig Leo. På helt andra sidan zodiaken och den befinner sig i ditt 7:e hus. Wow! Det är en kärleksfull och vacker period. Allt som har med kärlek, relationer och gemensam glädje främjas Passa på att komma ut och träffa folk alternativt bjuda hem dina favoritmänniskor till dig. Ditt hjärta är vidöppet och kärleksfullt och underbara ting kan ske på kärleksfronten.

JUNGFRUN

Tjoho Jungfrun! Det är idel positivitet i luften nu och man kan ana att du är fyllt av idéer, kreativitet och glädje. Ett konglomerat av härliga planeter befinner sig nu i Stenbockens tecken och ditt skapande 5:e hus. Här längtar vi efter gemenskap, att få dela sin glädje med andra.. Sensuella Venus och högproduktiva Mars jagar efter varandra och dessa två samma är rena rama dynamiten! De två får oss människor attt tro på att saker och ting kan gå bra och få en positiv utgång. De gör oss också mer kärleksfulla och förlåtande.

Det som är lite knepigt nu förstås, som vi inte kan sticka under stol med – det är att din styrande planet Merkurius befinner sig jättenära Pluto.

Den exakta konjunktionen äger rum på fredag. Möjligen kommer avslöjanden upp vid den här tiden, manipulation och lögner i det förflutna som avslöjas.

Solen lyser nu upp ditt 6:e hus där du känner dig hemma och trivs. Här kommer dina ämnen i fokus: arbete, välbefinnande, hälsa, kost och dagliga vanor kommer i fokus.

VÅGEN

Oavsett väderförhållanden ute hoppas jag att du åtminstone inombords låter vårkänslorna fylla ditt hjärta. Vi har en helt fantastisk vår framför oss. Är det något du vill ha gjort, avtalat och fixat så rekommenderar jag att du får det gjort under de kommande månaderna när universum ger oss fri lejd. Alla planeter är synliga på himlen och går i direkt riktning. Det innebär i klartext att nu kan mänskligheten i det stora och även vi själva, enskilda privatpersoner rusa mot framtiden och nå vår drömmar, självförverkligande och nådda mål är inom räckhåll för oss nu.

Du har en ytterst kompetent kvartett som färdas igenom ditt 4:e hus. Allt som sker i Stenbocken och ditt 4:e huset har så stor betydelse för dig. Hela gänget Mars, Venus, Merkurius och Pluto där i botten av horoskopet ger dig ett gott stöd och back up i vad än det är du vill göra. Att Mars är i superproduktiva Stenbocken gör dig snudd på oövervinnerlig. Att din styrande planet Venus också är där ökar din glädje, livslust och attraktionskraft. De två tillsammans är förstås en oslagbar kombination.

SKORPIONEN

Den här veckan börjar lugnt och behagligt med månen i Oxen. Härligt! Månen trivs extrabra här och här skapas några jättemysiga dagar. Ja, det är lätt att bli bekväm och hellre mysa med sina nära och kära och hade bra under dessa stjärnor. Det finns massor av potential här Skorpionen och det ser ut att bli en riktigt rolig och pratsam vecka för dig.

Hela fyra planeter befinner sig nu i Stenbocken och ditt kommunikativa tredje hus. Båda dina styrande planeter är på plats och manifesterar styrka. Mars är som alltid superproduktiv här. Han tjej, charmiga Venus adderar välbehag, mys och flirt till bilden. Men det som gör det hela sådär härligt, charmigt och underbart det är förstås utbytet mellan de två! Det är kreativitet, kärlek och flirt i luften.

Den som vill ta stora kliv in i framtiden och skapa något positivt och varaktigt har alla möjligheter här. Minns Uranus och Nodernas påverkan i detta. Solen och Saturnus utgör en fin pakt nu och ger dig styrka och stabilitet. Bästa sättet att närma sig denna tid är med ett öppet sinne och ett leende på läpparna.

SKYTTEN

Det är tydligt att du ha siktet inställt på framgång Skytten! Det kan gälla både självförverkligande och pengar. Det här är överraskningarnas tid men det är också ett superbra tillfälle att skapa och få saker ur händerna. Superbra tillfälle löneförhandla, att söka jobb eller göra annat som skapar en ekonomisk stabilitet för dig. Under dessa stjärnor finns massor med öppningar och möjligheter! Alla planeter rör sig framåt nu, inga hinder någonstans och under flera månader har du möjlighet att att ta stora kliv emot framtiden.

Du har hela fyra kaxiga planeter till din hjälp i ditt ekonomiska 2:a hus vilket förstås är jättebra. Venus älskar som du vet pengar, Mars är högproduktiv och Merkurius vet ju hur han kan snacka till sig precis vad som helst! Att Merkurius nu är i klorna på Pluto är lite udda förstås. Det här kan leda till aha-insikter och obehagliga överraskningar i din privata sfär. Det kan vara att du kommer till en punkt där det är klokast att ge upp och slå in på ett annat spår. Det kan leda till stora avslöjanden av hemligheter exempelvis korruption eller maktmissbruk i världen.

STENBOCKEN

Under helgen möttes Solen och Saturnus i ditt 2:a hus vilket i sig är en kraftfull transit som befäster dina beslut och gör dig säker på vad det är du vill ha och behöver.

Det är verkligen full rulle i ditt tecken Stenbocken och i ditt första hus. Det är runt dig som praktiskt taget allt snurrar nu. Superproduktiva Mars är på bettet och jagar efter undersköna Venus. Att de två planeterna så nära varandra är underbart. I utbytet mellan de två bildas kreativ skapande energi, goda intentioner och glädje. Själva mötet äger rum först på Alla Hjärtans dag men de kommer att fortsätta att färdas sida vid sida ända till långt in i mars! Du har fantastiska transiter att se fram emot och mänskligheten kommer att få uppleva en tid när hoppet åter tänds och åter vågar vi tro på framtiden. Merkurius och Pluto befinner sig i slutet av Stenbocken och deras förehavanden är inte lika positiva. Merkurius vill ju helst torgföra allt han ser – men Pluto han sitter på mörka hemligheter och gillar inte insynen alls. Den här transiten kan leda till att vi får läsa om smutsiga avslöjanden i tidningen.

VATTUMANNEN

Det är troligt att fredag/lördag förra veckan gav dig riktigt tunga tankar. Du kan ha upplevt det som en verklighetskontroll och vissa av er kan ha känt sig riktigt nere.

Det var Solen och Saturnus smälte samman för någon dag och där är det möjligt att du fick se sanningen i vitögat. Hur kändes det? Jag anar att många av er fick en dyster överdos och även fylldes med negativa tankar. Därför skulle jag hellre vilja anmana till hjärntvätt – för inget är ens så negativt eller dåligt som du kanske tänkte eller upplevde.

Sanningen är nu den att alla planeter nu vänt direkt vilket är jättebra för alla!

Här öppnas ett fönster emot framtiden, massor av positiv energi pumpas in och du kan ta stora kliv framåt. Här gäller det att smida medan järnet är varmt. Härifrån och fram till maj står detta fönster öppet. Vi har fantastiska transiter nu och ännu fler väntas under de kommande månaderna.

Solen gynnsamma position i ditt tecken gör dig förstås till huvudrollsinnehavare i alla sociala sammanhang. Passa på att visa dig lite extra på styva linan, ansök, flirta, prat och håll dig framme och ta för dig på livets smörgåsbord och alla möjligheter som faktiskt kan fladdra förbi här.

FISKARNA

Käraste Fiskarna! I ditt horoskop är det Jupiter och Neptunus som härskar nu vilket förstås är underbart! Jag vill så gärna att ni ska få alla era drömmar uppfyllda. Därför vill jag förtydliga vad som är på gång i horoskopet:

Du har 10 änglar inkopplade på ditt fall. Detta team kommer jobba stenhårt på ditt fall härifrån och fram till 10/5. Änglarna finns där och står till ditt förfogande dygn runt. De är här för att hjälpa och väntar på att du ska ge tydliga order.

Det är just här i översättningen mellan människa/ängel som det kan bli lite problem. Änglarna kommer från en annan dimension, de saknar mänskliga värderingar. De kan inte avgöra vilken partner som är bäst, vilket jobb som ger den bästa utdelningen osv. De kommer helt enkelt att läsa av ditt sinne, det du tänker på och ge det till dig. Om du då tänker på det förflutna, eller din nuvarande situation så kanske det inte händer för mycket.

Läs om attraktionslagen och tillåt dina tankar att ”skapa” drömmen. Tro på att det kan hända och ansök, flirta och gör allt du bara kan för att förbättra din nuvarande situation. Tänk exvis: Jag är möjligheternas människa, jag är framgång, jag är kärlek och liknande. Om du själv inte vet exakt – be att universum ger dig den bästa partnern osv.

Veckans horoskop av Damernas Värld

Xoxo. C

Gillar