VECKANS HOROSKOP - VECKA 7

VÄDUREN

Vi har en stjärnspäckad vecka framför oss när de intressanta händelserna avlöser varandra. Venus och Mars möts idag i Stenbockens tecken! Wow! Komiskt nästan att det sker just på alla hjärtans dag. Att vi har ”kärlek i luften” Inte bara kärlek förresten. Kreativitet, egenvärde, skapande finns också med i bilden. De två kommer att färdas sida vid sida i nästan en hel månad så du har tid på dig.

Ikväll, måndag glider Merkurius in i Vattumannen igen, det var ju här han började sin retrograd 13/1. Här för vi möjlighet att plocka upp de tappade trådarna och kanske kunna göra något konstruktivt av det som inte blev gjort eller sagt.

Vi går också emot en hejdundrade fullmåne i Lejonet som kommer att fylla hela veckan. Rise & Shine! Det kan inte bli annat en vecka som går i kärlekens tecken. Med vidöppet hjärta möter vi nu världen. Att stå stark och våga visa din sårbarhet är ett stort steg för dig Väduren. Onsdagens fullmåne infaller i ditt kreativa, lekfulla 5:e hus! Det är ett superroligt och lekfullt månvarv tar vid.

OXEN

Vi står nu inför en mäktig, hjärtöppnande fullmåne i Lejonets tecken som växer sig större och starkare till dess den når sin kulmen på onsdag kl 17:55. Ja, nu får du sträcka på dig och ta plats. Våga känna dina känslor och visa vad du vill och vad du går för. Rise and shine, Oxen.

Tillhör du den romantiska typen som bryr dig om Alla Hjärtans Dag? Just i år har kärlekens dag faktiskt även en astrologisk underbyggnad vilket gör firandet trovärdigare.

Kärlekens planeter Venus och Mars, gudinnan och hennes älskade partner möts nu i en kosmisk omfamning och de släpper inte varandra heller i brådrasket. Vi får se dem färdas samman i nästan en hel månad! Fantastiskt!

Detta ger dig Oxen massor av energi, glädje och passion! Självkänslan stiger i höjden och kanske är det nu du möter ditt livs kärlek? Men förutom kärlek handlar ju Venus om pengar, personliga värderingar. Vad har du för drömmar, tankar och planer? Hur ska du nå dina mål? Gudinnan hjälper dig att nå fina mål.
Onsdagens fullmåne infaller i ditt 4:e hus som förstås för tankarna till grunden, basen och hemmet.

TVILLINGARNA

Det är en härligt rolig och rörlig vecka som väntar när du kommer att kunna känna dig som levande och lätt och njuta av att navigera igenom den sociala djungeln. Allt pekar på sociala framgångar.

Det är Alla Hjärtans Dag! Unikt nu, är att zodiakens främsta kärlekspar nu möts och skapar just den härliga, romantiska bakgrunden vi behöver för att uppleva kärlek mitt i vintern.

Under måndag kväll träder Merkurius in i Vattumannen. Tredje gången gillt sägs det! Nu är han tillbaka där han befann 3/1. Minns att det var på den 10° han påbörjade sin retrograda period och är därmed dröjer det ända till den 24/2 tills han är ute ur skuggan.

Dåliga avtal? Ord som blev fel sagda? Här erbjuds mänskligheten tillfälle att göra om och göra bättre.

Bäst den här veckan är förstås fullmånen i Lejonet som öppnar våra hjärtan och uppmuntrar oss till att känna, att ge och vilja dela med oss av de vackraste känslorna. Universum ger dig grönt ljus till allt roligt, flirtigt skoj och underhållande. Möten, nya bekanta och kanske även en liten flirt och passion är möjligt. Onsdagens fullmåne infaller i ditt 3:e hus där ALLA är välkomna, vänner, grannar och bekanta och du är öppen och glad.

KRÄFTAN

Oj, oj Kräftan! Är du redo för den massiva charmoffensiv som universum skickar på dig nu? Du har ett underbart möte mellan Mars och Venus i ditt sjunde hus – på självaste alla hjärtans dag dessutom! Det är speciellt får man verkligen säga. Bäst av allt är att de båda kommer att färdas sida vid sida i en hel månad.

Det är mycket handlar om kärlek och om att öppna hjärtat. Vågar du verkligen ta till dig kärleken är frågan livet ställer dig nu när Solen rör sig igenom ditt i ditt 8:e hus. Att släppa kontrollen, våga dela sitt liv, sin säng, sina tankar och framtid någon annan kan det handlar om. Att klara av att emot kärlek, hjälp, pengar och goda råd är en annan.

Under onsdagen blir månen full i Lejonets tecken. Hepp! Även den anmanar dig till att ta ett steg fram, att kliva upp på scenen och faktiskt ta plats. Det blir en lättsammare känsla när Solen under fredagen tar sig in i Fiskarna tecken. Under dessa stjärnor kan du förvänta dig framgång, utveckling och tur.

Onsdagens fullmåne i Lejonets tecken och ditt 2:a hus för tankarna just till dina personliga värderingar, hur du värderar din tid och fritid.

LEJONET

Det här är en känslosam och kärleksfull vecka. Helt i din smak Lejonet! Det är Alla Hjärtans Dag och vem vet mer om hjärtat, känslor och kärlek än just du Lejonet! Fantastiskt nog möts nu Venus och Mars samman Stenbockens tecken och vårt kosmiska kärlekspar kommer färdas samman i nästan en hel månad. Underbart! Det här kan skänka spontanitet, kreativitet, kärlek, känslor som svallar över och en vilja att enas och förstå varandra.

Senare under måndagen träder Merkurius in i Vattumannen igen för att avsluta den process han påbörjade i januari. Pust! Nu kanske vi kan komma någon vart med kommunikationen mellan människor igen? Detta är en mycket fördelaktig position för dig Leo.

Vi går emot en maxad fullmåne som når sin fulla mognad under onsdagen kl 17:55 på den 28° i Lejonet! Det här är förstås årets enda fullmåne i ditt tecken och det betyder i klartext att det är ”prime time” för dig nu. Allt som har med kärlek, relationer och gemensam glädje. Passa på att komma ut och träffa folk alternativt bjuda hem dina favoritmänniskor till dig. Ditt hjärta är vidöppet och kärleksfullt och det kan hända avgörande saker på kärleksfronten nu. Njut!

JUNGFRUN

Din styrande planet Merkurius träder denna måndag in i Vattumannens tecken för att avsluta det han startade i januari. Minns att han vände retrograd på den 10° så det är först den 24/2 som Merkurius är ute ur skuggan.

Jobb och jobb är kommer att vara i fokus dram till på fredag som Solen lyser nu upp ditt 6:e hus där du känner dig hemma och trivs. Arbete, välbefinnande, hälsa, kost och dagliga vanor är temat. Vad som kommer ge dig glädje är att Solen skiftar tecken och går in i Fiskarna på fredag. Underbart! Därifrån kommer den ju att röra sig igenom ditt relationshus i en månad!

Det finns mer som talar kärlekens språk. Det är Venus och Mars process som talar om lek, om lust, vilja och skapande. Denna måndag, på självaste Valentines day, möts de två i en kosmisk omfamning. Intressant nog släpper de inte taget om varandra nu utan färdas sida vid sida i en hel månad. Det är underbart!

Nu laddar universum upp för en kärleksfull och hjärtöppnande fullmåne i Lejonet. För att vara precis är det onsdagen den 16/2 kl 17:55 månen blir full i ditt 12:e hus.

VÅGEN

Käraste Vågen! Ingen är som du när det kommer till kärlek, vänskap och gemenskap och harmoni. Dessa komponenter är ditt livselixir – men det är ju så sällan vi får ha det så. Allt som sker den här veckan pekar dock åt det hållet! Vi har mötet mellan Venus och Mars som äger rum i Stenbockens tecken, idag på alla Hjärtans Dag. Det är så ovanligt att de möts, det sker under någon dag vanligen var 18 månad eller så. Men just i år kommer de att färdas sida vid sida i en hel månad! En kosmisk omfamning som kommer visa oss vad som verkligen är värdefullt i livet. Under denna tid sprids harmoni, välvilja, kärlek och passion till oss människor. Energin ger även skapande, kreativitet och vilja att komma någon vart. Självkänslan stiger i topp och du mår helt enkelt bra. Alla planeter är går i direkt riktning så här finns inte ett enda hinder som stoppar dig nu Vågen. Du kan förvänta dig att charmen infinner sig, att din karisma är på topp och att saker och ting bara löser sig.

Vi har en maxad fullmåne på onsdag som infaller i Lejonet tecken. Den anmanar förstås till glädje, till kärlek och till att öppna hjärtat. Månen blir full i ditt 11:e hus.

SKORPIONEN

Et största nu är Venus och Mars underbara möte i skyn som kommer att pågå i en hel månad. Love is in the air! Låt det vara Alla Hjärtans Månad!

Vi har också en tilltagande måne på gång som växer sig allt större och starkare fram till onsdagskväll när månen blir full i Lejonets tecken. Denna måne talar till Pluto vad astrologer kallar ”inkonjunkt” aspekt vilket gör den lite extra kryddad och farlig. Denna aspekt gör den kopplad till dig och det blir en lite mer dramatisk vibb än det annars skulle ha varit. Men visst! Månen handlar förstås som den är Lejon om att öppna hjärtat och våga ge. Plutos närvaro kan ställa saker på sin spets, ifrågasätta den andra och vilja syna korten.

Det finns en intressant sextil mellan Jupiter och Uranus här också som gör denna måne spännande. Bästa sättet att närma sig denna tid är med ett öppet sinne och ett leende på läpparna. Det kan vara att du kommer till en punkt där det är klokast att ge upp och slå in på ett annat spår. Det här är överraskningarnas tid men det är också ett superbra tillfälle att skapa och få saker ur händerna. Onsdagens fullmåne infaller kl 17:55 på den 28° i Lejonet och i ditt 10 hus.

SKYTTEN

Många Skyttar lever sitt liv i osynk med resten av jordens befolkning. Det brukar finnas en känsla av att du ständigt är steget före, att du får ständigt vända dig om och vänta in. Alla planeter rör sig framåt nu och det finns inte ett enda hinder. Andra tycker att tiden rusar fram. Det är verkligen en toppentid för dig Skytten när massor av kul kan hända.

Mest omtalad nu är förstås Venus och Mars möte som börjar här på måndag och pågår en hel månad.

Kärlek är vad detta handlar om + att Lejonfullmånen kommer att mana oss till att öppna hjärtat. Detta ger underbara möten, samförstånd, skapande och en riktigt stark vilja. Nu händer det grejer!

Merkurius träder in i Vattumannen under måndags kvällen. Toppen! Nu lyser solen upp din kommunikationshörna vilket gör detta till en gynnsam tid för att kontakta andra, sätta igång saker och kanske planera inför framtiden och smida planer. Livet bör vara fullt av rörelse och din skalle fylld av tankar och visioner. Onsdagens Lejonfullmåne infaller i ditt nionde hus som just handlar om inre och yttre resor, utvecklings och nya influenser.

STENBOCKEN

Ingen rast, ingen ro Stenbocken! Nu är det Venus och Mars möts kan förändra stämningsläget mellan dig och andra. Kanske vaknar du bara upp och känner dig lycklig helt utan anledning, får upp ögonen för någon? Det kan också vara så att du märker att människor dras till dig och vill ha dig med. Om detta leder till pusskalas eller orgie är valfritt. Energin finns med början idag – Alla Hjärtans Dag och håller i sig nästan en hel månad framåt. Njut och lek!

Vi har en tilltagande måne på gång också som kommer att vara riktigt intressant. Det är på onsdag som månen blir full och den kommer att lysa upp ditt passionerade 8:e hus. Hemligheternas kammare med andra ord där allt handlar om att komma in i själen, ner på djupet, psykologiskt och känslomässigt. Nu är kärleken och känslorna temat och det handlar om att öppna hjärtat. Vågar du verkligen ta till dig kärleken är frågan livet ställer dig nu när månen blir full i ditt 8:e hus? Att släppa kontrollen, våga dela sitt liv, sin säng, sina tankar och framtid någon annan kan det handlar om. Att klara av att emot kärlek, hjälp, pengar och goda råd är en annan.

VATTUMANNEN

Venus och Mars möts idag, Alla Hjärtans Dag i Stenbocken. Du ska inte tro att energin inte påverkar dig, bara för att den inte är i ditt tecken. Det här är bara förspelet. Snart nog kommer vårt kosmiska kärlekspar att gå in i ditt tecken och då blir allt detta underbara tydligt.

Under måndag kväll återvänder budbäraren Merkurius in Vattumannen och här skapas ett roligt, flirtigt och härligt flöde. Jättebra! Här kan du plocka upp tappade trådar och avsluta sådant som var aktuellt i början av januari. Det är mycket bra utveckling med allt nu eftersom alla planeter rör sig framåt. Passa på att visa dig lite extra på styva linan, ansök, flirta, prat och håll dig framme och ta för dig på livets smörgåsbord och alla möjligheter som faktiskt kan fladdra förbi här.

Solen behåller sin gynnsamma position i Vattumannen i till på fredag vilket gör dig förstås till huvudrollsinnehavare i alla sociala sammanhang.

Onsdagen är speciell eftersom månen blir full i Lejonets tecken och i ditt relationshus. Denna fullmåne skär igenom Vattuman/Lejonaxeln och här kommer du själv, din person, vilja och önskningar i fokus samtidigt som detta med kärlek och relationer också uppförstoras och blir akut. Singel eller i par? För mången Vattuman är detta en vändpunkt som ger dig möjlighet att öppna hjärtat och nå riktigt djupt känslomässigt. Vissa uppleva en upprymd stämning och eufori medan andra kan uppleva skeendet som övermäktigt. Onsdagens fullmåne infaller i ditt 7: e hus, relationshuset.

FISKARNA

Astrologiskt är detta en stjärnspäckad vecka med en ytterst aktiv himmel. Alla planeter rör sig framåt nu och Universum håller en lucka öppen här för oss människor att sköta våra förehavanden och utvecklingen går väldigt fort nu. Flera planeter byter tecken på himlavalvet är det fullt ös. Detta avspeglas förstås här på jorden och i våra liv.

Idag, måndag är det Alla Hjärtans dag! Denna gång kanske detta verkligen känns ända in i hjärteroten för idag möts Venus med Mars. Wow! Det två ihop betyder ju attraktion, allt från flirt och förälskelse till djup kärlek kan uppstå under dessa stjärnor. Det som är så maxat nu är att de inte i vanlig ordning glider isär som de brukar efter ett möte – Venus och Mars vandrar nu sida vid sida nästan en hel månad! Det är verkligen unikt. Nu på måndagskvällen glider Merkurius tillbaka in i Vattumannen också för att avsluta det han redan påbörjat. Toppen! Nu kan det där som nästan blev av i januari kanske hända? Det finns tappade trådar och tappade sugar att plocka upp här igen.

Vi har en tilltagande fullmåne på gång som blir full i Lejonets tecken på onsdag kväll. Den energin är handlar om känslor, gemenskap och att öppna sitt hjärta; ge och ta emot kärlek. Du kära Fiskarna har massor att glädjas åt. Solen glider på fredag glider in i ditt tecken och här börjar din säsong. Härligt! Det är din tid att vara underbar och älskad av alla. Du kanske vill förverkliga några drömmar, boka in en resa eller ta annat steg som gör dig glad.

Onsdagens fullmåne infaller i ditt flitiga 6:e hus – som handlar om arbete, dagliga vanor och hälsa. Exakta kulmen är 16/2 kl 17:55 på den 28°.

Horoskop av Damernas värld

Xoxo. C

Gillar