VECKANS HOROSKOP

Väduren

Under måndag och tisdag rör sig Månen igenom ditt tecken vilket gör att du är nära dina känslor och det finns god vilja, glädje och fart i dessa stjärnor. Solen bildar vinkel till Jupiter också under måndagen vilket förstås är kul och ger underlag till en väldigt innehållsrik tid. Hetsiga Mars din styrare befinner sig mitt emot Uranus nu! Oj, det kan föra in ett spänt och kanske överraskande moment i bilden. (Mest exakt är transiten på onsdag). Dessa två krafter är explosiva och lite svårartade. Varning! Saker kan gå över styr eller så är energin igångsättande, motiverande och spännande. Det gäller att navigera med försiktighet. Den 19/11 kl 09:59 blir månen full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse förstärker energin många gånger om. Det är gott krut i denna fullmåne/förmörkelse och den ger oss en puff in i framtiden.

Enligt soltecken astrologin faller fullmånen i ditt 2:a hus som handlar om ekonomi och du kan använda kraften till din fördel. Mitt råd till dig nu är att vara i din sanning och våga stå på dig.. Har du tillgång till ditt personliga horoskop kan du förstås kolla och se i vilket hus den 27° Oxen infaller för dig.

Oxen

För dig kära Oxen är det en oerhört spännande vecka som ligger framför dig och saker och ting ställs på sin spets. Tre planeter rör dig nu igenom Skorpionen vilket förstås påverkar dina känslor. En av dem är heta Mars och under veckan är han exakt mitt emot Uranus. Oj, det här är lite vildare energi än vad vi är vana vid vilket gör saker lite instabilt och oförutsägbart. Vi har en tilltagande måne som på onsdag går in i ditt tecken och du kan känna hur energierna byggs upp till dess de når klimax och fullmånen/förmörkelsen i Oxen är ett faktum. Den 19/11 kl 09:59 blir månen full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse förstärker energin många gånger om. Det är gott krut i denna fullmåne/förmörkelse och den ger dig en puff in i framtiden. Det är den första förmörkelsen som infaller i ditt tecken och den ger dig lite försmak på vad som komma skall. Det är i januari som den norra noden börjar sin karmiska vandring igenom ditt tecken.

Detta är din egen måne som sätter dig och din vilja i fokus och den infaller förstås i ditt 1:a hus. Oxefullmånen är intensiv, den väcker begär och lustar. Under dessa stjärnor kommer du inte att vara ljummen – det är antingen eller som gäller.

Tvillingarna

Den här veckan startar positivt med en fin aspekt mellan Solen och Jupiter som får dig att känna glädje och ett spirande hopp. Roligt! Astrologiskt är det en väldigt speciell och innehållsrik vecka framför oss. Solen, Merkurius och Mars rör sig igenom ditt flitiga 6:e hus för fjärde veckan i rad.

Pust! Kanske har du haft en intensiv arbetsperiod när fokus har legat på jobbet, plikterna och framtiden. Månen är tilltagande och fram till på fredag växer den sig allt större och starkare. Det är den 19/11 kl 09:59 som månen blir full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse vilket förstås ger en extra kaxig energi. Det är gott krut i denna fullmåne/förmörkelse och den ger oss en puff in i framtiden.

Enligt soltecken astrologin faller fullmånen i ditt 12:e hus som handlar det andliga, det själsliga, drömmar och visioner. Uranus och Mars möts här och detta kan vara en brytpunkt – eller tillfälle när du bestämmer dig för vilken riktning du ska slå i på. För mången Tvilling är det här tiden du bestämmer dig för att du har fått nog och sätter ner foten. Har du tillgång till ditt personliga horoskop kan du förstås kolla och se i vilket hus den 27° Oxen infaller för dig.

Kräfta

Det är en STOR astrologisk vecka som ligger framför dig nu när Solen, Merkurius och Mars dundrar fram igenom ditt kreativa 5:e hus, som ofta omnämns som glädjehuset därför att här väcks allt som är roligt inom oss. Det är kärlek, hjärta, glädje, fest, gemenskap, barn och skapande. Under dessa stjärnor väcks viljan inom oss. Mars opposition Uranus öppnar ett äventyrligt fönster så oavsett om det är valet är ditt både i kärlek och business för du kan finna kraften och glöden att verkligen lyckas med vad än du tar dig för. Det gäller dock att vara snabb och hänga med i svängarna för saker sker blixtsnabbt nu.

Vi har en tilltagande måne som dag för dag växer sig allt större och kraftfullare fram till på fredag när den kulminerar i höstens hetaste fullmåne/månförmörkelse.

Det är den 19/11 kl 09:59 som månen full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse vilket förstås ger en extra kaxig energi. Det är gott krut i denna fullmåne/förmörkelse och den ger oss en puff in i framtiden. Under dessa stjärnor kan stora ting äga rum. Månen är ju din styrande planet kära Kräftan. Enligt soltecken astrologin faller fullmånen i ditt 11:e hus som handlar om grupper – gärna internet baserade och gränslös kommunikation och kanske även publikation kan bli aktuellt nu. Det kan vara att du skriver något som blir uppmärksammat också.

Lejonet

Solen Merkurius och Mars befinner sig alla i Skorpionen, i ditt känsliga 4:e hus och mitt över i Oxens tecken finns innovativa, pockande Uranus. Spänningen som uppstår här mellan dessa himlakroppar kan vara provocerande, chockerande men också intressant och spännande som den ställer saker på sin spets. Under november har Uranus närvaro i horoskopet stuckit ut och skapat ett inslag av spänning/irritation. Det är en provocerande energi som bjuder in det oväntade eller det ovanliga in i ditt liv.

Det är nog bäst att du räknar med att hamna i blickfånget nu när fullmånen lyser upp ditt karriärshus och allas blickar vänds mot dig. Just den här månen är speciell av en rad skäl. På onsdag glider den tilltagande Månen in i Oxen och där växer den sig stor och kraftfull. Varje fullmåne indikerar att cirkeln är sluten, att du kommit till en fullbordan. Men vid en månförmörkelse blir förstoras betydelsen många gånger om och du står invid ett riktigt vägskäl. Det är på fredag den 19/11 kl 09:59 månen blir full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse vilket förstås ger en extra kaxig energi. Det är gott krut i denna fullmåne/förmörkelse och den ger oss en puff in i framtiden.

Jungfrun

Det är en spännande vecka som ligger framför dig nu. Solen, Merkurius och Mars dundrar fram igenom ditt kommunikativa 3:e hus och den här sällskapliga, pratsamma energin passar dig perfekt. Du blir populär och efterfrågad under dessa stjärnor. Kul är också att Merkurius bildar aspekter till Neptunus, Jupiter och Pluto vilket öppnar sinnet och får din fantasi att flöda. Mest spännande är förstås Mars/Uranus oppositionen som hänger i hela veckan och snudd på framtvingar en förändring. Det finns en plötslighet och ett överraskande moment med i bilden här.

Vi har en tilltagande måne som dag för dag bygger upp skeendena ända fram till fredag den 19/11 kl 09:59 när månen blir full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse vilket förstås ger en extra kaxig energi. Det är gott krut i denna fullmåne/förmörkelse och den ger oss en puff in i framtiden.

Enligt soltecken astrologin faller förmörkelsen i ditt 9:e hus som handlar om medvetandehöjning, expansion, studier, utveckling och resor och annat som får din värld att vidga sig och din själ att växa. Att välkomna det oväntade och säga hallå till äventyret kan vara en konsekvens av dessa extra ordinära stjärnor.

Vågen

Livgivande Solen, Merkurius och Mars har kört hårt med dig i veckor redan vilket bör ha motiverat dig till att prestera, skapa ordning och struktur runt dina ekonomi vilket förstås är jättebra.

Spännande nu är att Mars möter Uranus i opposition vilket skapar ytterligare en intensiv vecka men nu med tillägget överraskning, spänning och maxade energier. Det gäller att navigera med en viss försiktighet för det är ganska explosiva och skakiga energier som råder.

Vi har en tilltagande måne som växer sig allt större och starkare fram till på fredag. Det är den 19/11 kl 09:59 som månen blir full på den 27°15 i Oxens tecken.

Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse vilket förstås ger en extra kaxig energi. Det är gott krut i denna fullmåne/förmörkelse och den ger oss en puff in i framtiden. Jättebra här är att vara tydlig, att du uttrycker vem eller vad du vill ha och har tydliga mål. Attraktionslagen tenderar att fungera extrabra när energierna är så här volatila. När dammet har lagt sig och det blir stilla igen kan det visa sig att du fått precis som du ville!

Årets enda fullmåne i Oxen lyser upp ditt finansiella 8:e hus som kan handla om delade resurser. Kanske är det dags för dig att lägga om lån eller på andra sätt ordna din ekonomiska situation. Denna måne kan också handla om djupa känslor, passion och andlig transformation. Oxe/Skorpion – intensitet, järnvilja och så passion och intensiva känslor på det.

Skorpionen

Denna vecka kommer ingenting att vara lättsamt, enkelt eller alldagligt. Solen, Merkurius och Mars dundrar fram igenom ditt första hus allt tycks hända, falla på plats eller landa i ditt knä nu. Mest maxat förstås är oppositionen som uppstår mellan Mars och Uranus. Det för in det oförutsägbara och oväntade i ditt liv. Du bör hålla öron och ögon öppna för förslag och eller möjligheter. Saker kan komma plötsligt nu.

Vi närmar oss nu slutet på Solens resa igenom ditt tecken Skorpionen, men innan Solen lämnar ditt läger skapas ett crescendo i energierna i form av en hejdundrande fullmåne/månförmörkelse som förstås har enorm betydelse för dig. Det är den 19/11 kl 09:59 som månen blir full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse vilket förstärker energierna många gånger om.

Superspännande nu är att förmörkelsen ger lite försmak på framtiden. I januari träder månknutarna in i Skorpion/Oxe och de karmiska hjulen börjar rulla för dig.

Speciellt om det är din födelsedag den här veckan kan det kommande året erbjuda en milstolpe. Du kommer att vara den naturliga medelpunkten i alla sociala sammanhang nu. Du känner dig säker i dig själv, i din roll och känslan till din partner är samstämmig och finstämd – eller? Fullmånen ställer allt på sin spets och alla känslor blir stora!

Skytten

Veckan börjar inspirerande och mysigt med en kvadratur mellan Solen och Jupiter som skänker hopp och får dig att känna dig lite lättar om hjärtat än du gjort på länge.

Solen, Merkurius och Mars färdas nu igenom ditt aningen skuggiga och omedvetna 12:e hus där dina drömmar vävs. Vanligen händer det inte så mycket vid denna tid på året för dig. Men detta är inte någon vanlig vecka tvärt om.. Du befinner dig i en brinnande eklipssäsong och här kan snudd på vad som helst ske. Var uppmärksam och lägg märke till allt vad som händer och sker runt dig nu. Mars och Uranus oppositionen skapar spänning, plötslighet och möjligen chock eller åtminstone förvåning. Men därmed är inte sagt att det måste vara dåliga grejer som sker. Det kan precis lika gärna vara ett genombrott, en kontakt som leder till något oväntat, ett nytt jobb, uppdrag eller vad som helst! Uteslut inte kärlekens arena heller. Vi har en tilltagande måne den här veckan som driver på skeendena fram till på fredag den 19/11 kl 09:59 blir månen full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse vilket förstås har en oerhörd kraft. Även om denna fullmåne/förmörkelse inte infaller i ditt tecken, så kommer nästa förmörkelse om två veckor att göra det. De hänger samman och utgör tillsammans en del i din framtid.

Stenbocken

Venus guidar dig igenom denna vecka vilket förstås gör att du drar till dig nya möten, människor och roliga händelser.

Astrologiskt är det en stor vecka som kan erbjuda både plus och minus händelser. Även om sammantagna bilden är förstås positiv kan det vara en bra idé att hålla koll på detaljerna. Oppositionen mellan Mars och Uranus kan komma med alltifrån förvåning till en riktig skräll så var uppmärksam.

Vi har en tilltagande måne som dag för dag växer sig allt större och kraftfullare. Det är på fredag den 19/11 kl 09:59 som månen blir full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse vilket förstärker energierna många gånger om. Detta dominerar händelserna, gör känslorna stora och faktiskt får fart allt. Den här förmörkelsen triggar så många andra planeter samtidigt, ger dig styrka, viljan och lusten tillbaka. Enligt soltecken astrologin infaller denna förmörkelse i ditt kreativa 5:e hus, glädjehuset som öppnar hjärtat och får oss att tro på livet och själva viljan blir stark. Här kan både skapandelusten, kreativiteten och kärleken komma till uttryck.

Vattumannen

Kära Vattenbärare! Det är en väldig kraftfull tid som väntar och skeendena kommer att göra ett starkt intryck på dig. Din utveckling och framgång rullar på nu, ohejdad och styrd av osynliga krafter som flyttar fram dina positioner. Ja, det kan låta dramatiskt men fredagens månförmörkelse är karmiskt förbunden med din livslinje och ger ödet en knuff framåt. De fasta tecken är maximalt triggade nu och här bildas under veckan en visserligen löst hållen, men ändå T-kors aktig energi som involverar hela sju himlakroppar + en månförmörkelse på det! Bang! Din styrare Uranus har en framträdande roll nu eftersom han befinner sig mitt emot heta Mars. Dessa två är båda ytterst kraftfulla och tillsammans utgör de explosiva krafter som kan förändra.

Vi har en tilltagande måne som växer sig allt större under veckan. Det är på fredag den 19/11 kl 09:59 som månen blir full på den 27°15 i Oxens tecken.

Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse. Enligt soltecken astrologin infaller den i ditt 4:e hus som står för hemmet och basen i ditt liv. Glöm inte då att Solen befinner sig mitt på din karriärlinje! Båda dessa punkter, hela axeln aktiveras nu. Säg hej och välkommen till stora och modiga förändringar.

Fiskarna

Det har varit alldeles för stilla i ditt liv och Fiskarna är nu sugna på reella förändringar, utmaningar och utveckling. Solen, Merkurius och Mars dundrar fram igenom ditt medvetandehöjande 9:e hus. Du vill ta dig till nästa steg i livet och uppleva nya spännande händelser. Men toppen! Den är utmanande vecka men den innehåller exakt rätt ingredienser som behövs för att djuplodad transformation, kanske även magi och mirakler ska kunna äga rum. Sätt bollarna i rullning nu! Mars opposition till Uranus utgör en vild och oberäknelig energi som kan gå antingen bra eller inte.

Det är nu på fredag den 19/11 kl 09:59 som månen blir full på den 27°15 i Oxens tecken. Närheten mellan månen och norra noden skapar en månförmörkelse vilket förstärker energierna

Fullmånen/eklipsen är av en igångsättande natur och landar i ditt 3:e hus och vänder upp och ner på dina närmaste relationer – grannar, syskon och vänner. Positivt är i och för sig att energin får människor att prata, öppna sina hjärtan och dela med sig av sin sanning och åsikt.

Horoskop av Damernas värld

Xoxo. C

Gillar