VEM ÄR JAG . . . ?

I klädaffärerna:

Jag går helst & shoppar på stan ensam. Gillar att prova och känna efter på egen hand. Dessutom är jag ganska rapp på vad jag ska ha. Jag vet vad jag letar efter så det brukar vara snabbt  in &  snabbt ut ur butikerna, ingen har tid för att vara inne i samma butik i åratal.


På kvällen / morgonen:

Ja, på kvällen är jag väldigt pigg (både på gott och ont). Kan dra igång igen vid sju tiden och bli väldigt produktiv, kan börja städa garderoben eller ta igen plugg. Ja, min hjärna drar igång då helt enkelt. Dessvärre så blir det ofta att jag somnar senare på kvällen vilket gör att mina morgnar kan bli lite för stressiga.

Morgonen, ja som sagt. En senare läggningstid kan leda till att man snoozar lite för länge ibland. Men ska däremot inte säga alltid för ibland vaknar jag riktigt pigg även om ögonen slocknade vid 24.


Hemma en chillidilldag:

En dag hemma betyder inte att jag ligger och tittar på serier. Utan istället kan jag vara väldigt produktiv. Dock så brukar Celina ta ut en riktig sovmorgon så att jag orkar med en heldag. Ner för att steka ägg och bara njuta av morgonen innan det är dags för att sätta igång.

I köket:

Celina är tyvärr ingen mästerkock i köket, tyvärr... Istället föredras det att bli serverad en god maträtt. Kan ju dock medge att jag kan grunderna i köket, så helt borta är jag ändå inte. Men en person som häller i alla möjliga sorters kryddor är jag dessvärre inte någonstans. Bakning och efterrätter är däremot verkligen inte min sak... Det överlåter jag helt och hållet till någon annan utan tvekan.

På nattklubben:

Jag börjar väldigt ofta med att gå till baren med vännerna för en Passionsdrink. Därifrån kan jag sedan få en överblick på vilka som är ute. Ut och börja prata med nytt folk är något som jag verkligen gillar när man är ute, nytt folk är alltid roligt. Sedan är ju dansgolvet svårt att hålla sig borta ifrån... Efter en kväll ute är ett stopp på Campino ett måste.

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer