https://nouwcdn.com/v106/u/839/1082839/144/202011052006533996.jpg

WELL HELLO THERE 20

Jag kan inget mer än att säga TACK till alla som kom i lördags!
Bugar och bockar för helgen som har varit. Alltså den var faktiskt en av dem bättre som varit på ett bra tag kan jag lova. Fredagen spenderades tillsammans med O då han kom någon timma efter att jag hade landat hemma. Hade varit iväg på en enda lektion så fredagen var inte så händelserik men något som var jätte skönt eftersom att lördagen väntade runt hörnet. Så den 20:e började med sång framför sängen och sedan väntades det en UNDERBAR frukost serverad av pappa som står för den bästa, absolut bästa frukosten. Sedan så fortsatte dagen av prep för kvällen. Runt tre tiden så väntades det lite firande med familjen eftersom att kvällen skulle spenderas ute med vänner. Så lite sötsaker serverades och sockernivån ökade... Sedan runt fem tiden så kom min kära farmor & farfar från Göteborg och vi hann skåla in min 20 - åriga dag fram tills att jag var tvungen till att springa upp och ta på mig kläder, fixa färdigt sminket och sedan snabbt iväg in till stan. Kvällen var jätte bra och alla mina gäster kom och avnjöt maten och det snackades en hel del. Tack tack tack.

Så över till veckan som nu har dragit igång. Min måndag gick ut på en träff tillsammans med mina fina vänner i följd av lite shopping. Alltså hittade min dröööm tröja. Den liksom bara hängde framför min ögon, 1 kvar i den perfekta färgen, min storlek och ja, den var bara magisk. Så den fick hänga med hem! Dagen som är här spenderas i skolan under hela dagen. Får se hur dagen slutar med snicksnackade lite med O så han kanske kommer hem till mig. Nej nu ska jag lyssna färdigt på @alicestenlof och Biancas podd som släpptes idag. Detta framför lite bloggar och planering av livet. Så en massa pussar och kramar så hörs vi snart igen!

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer

amandadellien
amandadellien,

Jag ville bara hoppa in och berätta att jag har en tävling just nu på min instagram där man kan vinna en sminkspegel med lampor, hur du deltar står på min blogg! förlåt om du ej gillar såna här kommentarer! Ha en bra dag! http://nouw.com/ammiesvardag/tavling---sminkspegel-med-lampor-32653608

nouw.com/amandadellien
moachatillon
moachatillon,
grattis i efterskott🌟🤩🎊🎊
nouw.com/moachatillon
chanssoon
chanssoon,