Wishlist for my birthday

1. En riktig päls, en sådan som man äger i flera flera år. Letar och letar efter dem men var ska jag hitta den tro? Några förslag?

2. Ett par Isabel Marant i svart hade ju vart drömmen (!!!) Har däremot även hittat ett par ifrån märket Pavement som jag verkligen kan tänka mig bära också!

3. Dessa solglasögonen ifrån Christian Dior har jag verkligen suktat efter i flera år nu (vill ha vill ha vill ha)

4. Jag behöver verkligen investera i ett par svarta skinnhandskar och vad passar bättre inför min födelsedag.

5. Nagellack kan man aldrig ha för mycket utav enligt mig! Älskar verkligen Chanels nagellack och önskar mig nu ett i vinrött samt ett i svart (såå snyggt)

6. Underkläder, jajaja! Älskar verkligen att få underkläder i present, uppskattas då jag verkligen inte är något som jag brukar köpa till mig själv direkt. Älskar just denna spetsen på bh:n.

7. En ny väska, jaaa alla gånger! En lite dyrare som man kan ha i flera år och som är klassisk och funkar till allt hade inte suttit fel.

8. En ny klocka, en i guld! Är verkligen så så trött på min silvriga ifrån Marc by Marc Jacobs att det nu är dags för en uppgradering. Har kikat in flera stycken ifrån Michael Kors och Tory Burch!

9. Dessa små örhängen är något som jag också tittat på ett bra tag men aldrig tagit mig i krage och gått och köpt, kanske passar bra nu inför födelsedagen?

10. Ett par nya kostymbyxor behövs verkligen i min garderob, hittat en hel del inne på Zara och de behövs verkligen som sagt i min garderob nu!

11. Något som även står på listan är besök på Hotell, en resa till något varmt land eller varför inte en weekend i någon större stad? Hur mysigt!

Xoxo. C

Xoxo. C

Gillar

Kommentarer